Jennifer Aniston otvoreno je govorila o svojoj borbi da dobije dijete medicinski potpomognutom oplodnjom te o tome kako žali što nije zamrznula svoje jajne stanice. Nakon brojnih bezuspješnih pokušaja pomirila se s time da neće postati majka i da joj se ta želja neće ostvariti. Kako bi joj iskazali potporu i ljubav, njezin dobar prijatelj i kolega Adam Sandler i njegova supruga Jackie za svaki Majčin dan pošalju joj cvijeće.

Galerija Jennifer Aniston i Adam Sandler prijatelji su godinama Jennifer Aniston i Adam Sandler prijatelji su godinama Jennifer Aniston i Adam Sandler prijatelji su godinama - 3 +5 'Adam se zaista brine o meni. Kada vas voli, voli vas duboko i stalo mu je do vas duboko.'

O toj lijepoj i pažljivoj gesti Jennifer Aniston govorila je u novom intervjuu za jesensko izdanje časopisa Wall Street Journal, koji će se na kioscima naći 2. rujna.

U intervjuu je, kako prenosi Buzzfeed, između ostalog otkrila kako joj njezin dugogodišnji prijatelj i kolega s kojim je glumila u nekoliko filmova Adam Sandler i njegova supruga Jackie Sandler za svaki Majčin dan pošalju cvijeće, u znak potpore i ljubavi koju imaju prema njoj.

Jennifer Aniston s Adamom Sandlerom i njegovom suprugom Jackie Sandler Jennifer Aniston s Adamom Sandlerom i njegovom suprugom Jackie Sandler (Foto: Guliver image)

Jennifer Aniston u Sandlerima ima jako dobre prijatelje. Jennifer i Adam upoznali su se u poznatom losanđeleskom restoranu kada su oboje bili u ranim dvadesetim godinama. Skupa su glumili u tri filma, a posljednji zajednički film im je "Slučajni detektivi 2".

On se zaista brine o meni. Kada vas voli, voli vas duboko i stalo mu je do vas duboko, kazala je Aniston o svom dobrom prijatelju. U razgovoru za Wall Street Journal glumica je priznala i to da osjeća da je njezino djetinjstvo uvelike utjecalo na to kako se ponaša u vezama.

Jennifer Aniston i Adam Sandler prijatelji su godinama Jennifer Aniston i Adam Sandler prijatelji su godinama (Foto: Guliver image)

Uvijek mi je bilo malo teško biti u vezi, mislim i zbog toga jer sam na neki način bila sama. Ne znam. Moji roditelji, gledajući odnos u mojoj obitelji, nisu me potaknuli da pomislim, 'Jedva čekam da i ja tako'.

Nije mi se svidjela ideja da žrtvuješ ono što jesi ili ono što trebaš, pa nisam znala kako to napraviti. Na neki način bilo je lakše da budem solo. Tako da nisam imala nikakav pravi trening za taj odnos davanja i uzimanja, ispričala je glumica te dodala da joj je biti u vezi izazov.

Jennifer Aniston progovorila je o pokušajima umjetne oplodnje i žarkoj želji da postane majka Jennifer Aniston: "Žalim što nisam zamrznula jajne stanice jer sam željela ostati trudna"

Stvarno sam dobra u svakom drugom poslu koji imam, a to je jedno područje koje je malo..., kazala je Jennifer Aniston u intervjuu za Wall Street Journal.

Jennifer Aniston i Adam Sandler prijatelji su godinama 'Adam se zaista brine o meni. Kada vas voli, voli vas duboko i stalo mu je do vas duboko.' (Foto: Guliver image)

Poznate žene koje su postale mame nakon četrdesete Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima +3 Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju