Franka je u svoj paket spakirala robicu. U Lucasovoj kutiji našlo se mjesta za plišanca, nekoliko autića, loptu i vrećicu bombona. Paket u kojem je bila Stellina poruka bio je pun dječje hrane. Ivan i Josip u vrećicu su spakirali medu i znali su točno kome ga poklanjaju - dječaku koji je spašen s tatom iz auta.

Galerija

Franka, Lucas, Ivan i Josip samo su mali dio klinaca koji su posljednjih dana odlučili lijepim riječima i gestama utješiti svoje vršnjake i njihove obitelji na područjima koja su teško stradala u potresu.Sigurno su pri tome imali pomoć svojih roditelja i možda tako maleni nisu u potpunosti svjesni svega što se dogodilo, ali djeca osjete kada nešto nije u redu i onda pokažu svu svoju toplinu i dobrotu.

Tako su i sada u ruke spremno uzeli flomastere, bojice, olovke... i svojim vršnjacima crtali i pisali najljepše što znaju i umiju.

Što su im crtali, pisali i poklanjali pogledajte u našoj galeriji, a dio njihovih ohrabrujućih poruka izdvojili smo i u nastavku teksta.

Dječja podrška stradalima u potresu - 14
Poslije kiše uvijek dođe sunce (Foto: Facebook/Crtež/poruka podrške)

"Djevojčice šaljem ti robicu. Ja se zovem Franka i imam šest godina i živim u zagrebu. Ne boj se. Sve će biti dobro."

"Poslije kiše dolazi sunce. Kad je najteže srce kuca ko jedno!"

"Žao nam je što vas je ovo zadesilo. Neka vas dalje prati sreća. Tena, Matija i Tin."

Dječja podrška stradalima u potresu - 12
Kad je najteže srce kuca ko jedno (Foto: Facebook/Crtež/poruka podrške)

"Volim vas i mislim na vas i držite se. Pozdrav od srca. Katja iz Osijeka."

"Niste sami. Od srca, Borna i Leni."

"Dragi prijatelju, zovem se Lucas i imam pet godina.Šaljem ti svoje igračke da se možeš igrati s njima. Znam da ti je sada teško i nadam se da ćete igračke razveseliti. Lucas."

Dječja podrška stradalima u potresu - 11
Neka vas dalje uvijek prati sreća (Foto: Facebook/Crtež/poruka podrške)

"Draga dječice, ja znam da ste stradali u potresu, ali nemojte se ništa brinuti. (...) Vi ste svi jaki i ja vjerujem u vas. Moja obitelj i ja ćemo vam poslati nešto moje robe i bez brige, sve će se to vratiti u normalu. Vaš prijatelj Noa."

"Mi smo uz vas. Znajte da poslije kiše uvijek dođe sunce. Tako će proći i ova nevolja što vas je snašla. Veliki pozdrav iz Trogira. Domina, Marino, Lea i Miro."

"Volimo vas. Uz vas smo. Stella."

"Dječaci i djevojčice, želim da više nikad ne bude potresa."

Dječja podrška stradalima u potresu - 6
Niste sami (Foto: Facebook/Crtež/poruka podrške)