U Umjetničkoj galeriji Dubrovnik otvorena je izložba "Istina" s kojom fotografkinja Mara Bratoš slavi 27 godina rada. Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni prijatelji i uzvanici iz društvenog života, a među njima bila je i Đurđa Tedeschi, bivša sutkinja koja uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirima.

Galerija Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 8 Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 9 Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 4 +5 Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku

Za otvorenje izložbe Đurđa Tedeschi, najbolje odjevena Hrvatica prema izboru naših čitateljica, odabrala je odjevnu kombinaciju koja privlači svojom elegancijom s daškom romantike. Bivša sutkinja uvijek bira zanimljive outfite koji odskaču od tradicionalne klasike, a baš takva je i haljina svijetloplave nijanse sašivena od materijala koji podsjeća na gazu. Zbog toga ostavlja dojam da je izrazito lagana i udobna, a udobnost je prioritet kada stigne toplinski val.

Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 1 Đurđa Tedeschi u svijetloplavoj maksi haljini na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku (Foto: Katarina Radonić)

Haljina maksi dužine lepršavog je kroja, a posebna je i zbog toga što je na preklop te omogućava maksimalnu slobodu pokreta. Ima široke rukave te je ukrašena samo jednim detaljem, pojasom oko struka u obliku tanke špage s resama.

Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 5 Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

I ostatak stajlinga bivše sutkinje je u plavoj boji, a izabrala je sandale u jarko plavoj boji retro dizajna i s tankom potpeticom, mekanu clutch torbu tirkizne nijanse te šešir od pletiva ukrašen detaljem nalik velikom pomponu.

Slika nije dostupna Ima i stil i stav: Ovo je najbolje odjevena poznata Hrvatica po vašem odabiru

Slika nije dostupna Đurđa Tedeschi: "Bombastične" štikle u koje su zaljubljene žene diljem svijeta

Nosila je i buketić plavog cvijeća koje je poklonila Mari Bratoš za otvorenje izložbe koja obuhvaća izbor portretistike vlastitih aktova, a bit će otvorena do 4. rujna u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik.

Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 4 Đurđa Tedeschi i Mara Bratoš na otvorenju izložbe 'Istina' u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik (Foto: Katarina Radonić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju