Učiteljice, tajnice, liječnice, prodavačice, krojačice, domaćice, ekonomistice, odgajateljice, poduzetnice, trenutno nezaposlene žene, asistentice u nastavi, frizerke, kuharice, studentice... Sve su se one prijavile na drugu sezonu Zadovoljna akademije čineći tako prvi korak za sebe i sliku svoje bolje budućnosti kojoj teže.

Na natječaj koji je trajao od 27. kolovoza do 18. rujna 2018. godine pristiglo je gotovo 3000 prijava iz svih krajeva Hrvatske, pa čak i inozemstva.

Zahvaljujući podršci vas čitateljica, koje ste pokazale što sve može napraviti ujedinjena ženska snaga, portal Zadovoljna.hr i partneri Otvoreno učilište Algebra, Učilište Studium, Učilište Lovran, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Talijanska škola mode i dizajna Callegari, Škola stranih jezika Vodnikova te Gastronomadi ove su godine dodijelili čak 28 besplatnih edukacija u 11 hrvatskih gradova. Tako su vaše poruke podrške osigurale tri dodatne besplatne edukacije.

Odabrati onih 28 koje će krenuti na novo uzbudljivo putovanje nije bilo nimalo jednostavno. Prolaziti svakim motivacijskim pismom koje su kandidatkinje poslale bilo je posebno iskustvo koje se ne može usporediti ni s čim drugim. Ipak, neke su se posebno istaknule te nam pokazale da mogu mnogo toga napraviti i za sebe i za druge.

Dobitnicama čestitamo na osvojenim edukacijama, a svima vama koje ste se prijavile čestitamo na hrabrosti, upornosti i želji da ne odustajete od svojih snova. I dalje se krećite tim putem. Svaku prepreku gledajte samo kao novi izazov koji ćete uspješno prijeći i tako doći do svoga cilja. U jednom će trenutku svi vaši snovi, uz puno rada i truda, postati stvarnost.

Ovo su dobitnice Zadovoljna akademije 2018./2019. Još jednom čestitamo!

● Voditeljica izrade i provedbe projekata EU fondova
Vlatka Mijić
Tanja Karakaš


● Tečaj njemačkog jezika (prvi stupanj)
Edita Ćupudrija
Matea Markiš
Blaženka Nađ


Tečaj stranog jezika
Ivana Geto
Sanja Bionda

Turistički vodič
Lidija Ožić Bašić
Jelena Stričak


● Voditeljica turističke agencije
Gordana Čorlukić
Margarita Vržina


● Jednostavni poslovi u zanimanju kuhar
Kristina Tesanović

Škola kuhanja za početnike
Ivana Horvat

● Dizajn interijera
Petra Pelajić

● Modni dizajn
Kristina Bajto

● Vizažistica
Željka Sokač

Wellness terapeutkinja
Anna Nikolac
Jelena Vivoda Pifar


● Maserka kupeljarka
Renata Mihatović

 ● Kozmetička njega
Mia Papazović

● Grafička dizajnerica
Jelena Holenko Pirc
Mateja Glavaš
Slavica Grgić

● Specijalistica digitalne fotografije i obrade
Kristina Sporiš

● Specijalistica internetskog marketinga
Maja Ćuk
Marina Subotić
Mija Rakarić


Web-dizajnerica
Mia Ćaćić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju