Trudnoća je drugo stanje koje donosi psihičke i fizičke promjene. Iako prvo tromjesečje može biti poprilično nezgodno i sa sobom donijeti simptome poput pospanosti, mučnine i razdražljivosti važno je znati da trudnoća ima puno više pozitivnih strana. Donosimo 6 super moći koje posjeduju trudnice

Moć super grudi
Iako će mnogim ženama biti šok i prve dane neće znati kamo s njima, super čvrste grudi jednostavno morate voljeti. Iskoristite svoju ženstvenost i uživajte u promjenama.

Moć nasljedstva
Trudnoća je prekrasan dar. Vaša baka je bila trudna, vaša majka je bila trudna i sada je došao red na vas. I vi ćete uskoro postati majka.

Moć komunikacije
Možda ne možete komunicirati s duhovima, ali osjećaj da neko biće raste i razvija se u vama te da vas svako toliko lupkanjem upozorava da je prisutno i da vam nešto želi reći osjećaj je koji se ne može usporediti s ničim drugim ovozemaljskim.

Moć besramnog uživanja u hrani
Uživanje u ukusnim slasticama u kasnim noćnim satima, kombiniranje nespojivih okusa i besramno žvakanje svega što zabilježe vaša osjetila bez imalo grižnje savjesti prilika je koja se ne propušta.

>> 8 čarobnih osobina trudnog tijela

>> 10 briga koje ima svaka trudnica

Moć iskorištavanja
Iskoristite trudnoću u vašu korist i dozvolite suprugu da opere rublje, otiđe do trgovine po namirnice ili očisti stan. Tko zna kada će se to ponovno dogoditi.

Moć duplikacije
Možete li zamisliti da ćete vrlo brzo na svijet donijeti nešto što će imati iste oči, kosu, glas, ili ponašanje baš kao vi? Vaša mala kopija samo što nije stigla, a što će naslijediti tek će vrijeme reći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju