Jedna od najljepših bajki za djecu i odrasle 'Alisa u zemlji čudesa' 30. studenog i 1. prosinca gostuje u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Mjeseci napornih priprema mladih klizača odvesti će nas daleko u čaroban svijet djevojčice Alise

Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima Alisa će odvesti zagrebačke školarce i mališane u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane.

Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1865. stvorio engleski književnik Lewis Carroll.

Nezaboravno putovanje ovogodišnje bajke 'Alisa u zemlji čudesa' odvest će nas u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Alisa će u svojoj zemlji čudesa upoznati svijet hokeja i naše Medvjede koji će je podučiti pravilima igre koju svi toliko volimo.

U ovom spektaklu na ledu sudjeluje do stotinak klizača i klizačica koji sav svoj trud i talent ulažu u savršenstvo izvedbe.

Zagrebački Klizački klub MEDO je kroz kratku povijest stekao zavidno iskustvo u postavljanju revija na ledu kojih je do sada bilo čak šest. Ledeni čarobnjak iz Oza i Trnoružica samo su neke od bajki koje su ostavljale mališane bez daha.

Ledena bajka ALISA U ZEMLJI ČUDESA na rasporedu je 30. studenog u 10, 15 i 18 sati te 1. prosinca u 10 i 13 sati.

Ulaznice za ledeni spektakl u pretprodaji se mogu kupiti u poslovnici Eventima u Jurišićevoj ulici 2, te na blagajni Doma sportova na dane predstave.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju