Jedan je neobičan oglas ovih dana plijenio pozornost mnogih Zagrepčana. Na njemu piše kratko i jasno: 'Iznajmljujem muža'. Provjerili smo što se krije iza ovog marketinškog trika, kao i tko je sretnik kojeg žena renta za 120 kuna po satu

Nakon što je Igor Radinović ostao bez posla, njegova je supruga došla na ideju iznajmljivanja svog supruga. Njegova cijena je 120 kuna za prvi sat, i 70 kuna za svaki sljedeći.

'Radim svašta po kući i kažu da sam spretan u tome' otkriva Igor.

Iako je oglas 'iznajmljujem muža' isprva zbunio slučajne prolaznike, ideja se itekako isplatila.

Igor za svoje klijente uredno odlazi na tržnicu, obavlja sve poslove u kući od popravljanja vodokotlića do popravljanja kućanskih aparata. Kaže da je za to pravi stručnjak te da nije jedan od majstora na kakve smo imali prilike susretati.

'Razlikujem se jer sam handyman, čovjek koji je upoznat s puno struka i mogu riješiti više problema odjednom. Nisam samo vodoinstalater, ili električar ili stolar' pojašnjava muž za iznajmljivanje.

Ovaj se 41-godišnjak bavio s puno toga. Bio je krupije u kasinu, broker, keramičar. Dio svoje karijere proveo je u Londonu. Nakon što se vratio zaposlio se, a onda poput mnogih drugih dobio otkaz.

'U građevini je trenutno velika kriza i puno ljudi svakog dana ostaje bez posla' dodaje Igor.

Ne znamo je lio njegova supruga svjesna da Igora najviše rentaju rastavljene žene bez one bez partnera. Ali njegovim uslugama koriste se i žene u braku čiji su muževi prezaposleni.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju