'Najprometnija' prostorija u životu svake žene definitivno je kupaonica u kojoj je gotovo nemoguće pronaći mjesta za stvarčice koje život znače. Stoga od viška polica glava ne boli posebice kada ju možete napraviti sami i za malo novca

Za izradu ove jednostavne i efektne police koja će svoje mjesto pronaći u svakoj kupaonici potrebna je dvrena daska, ljepilo za drvo i boja u željenoj nijasi.

>> Napravite prirodni dezodorans od limete

Prije ljepljenja drvenu dasku izrežite na četiri dijela, tri manja veličine 12 x 12 cm i jedan veći bazni veličine 45 x 12 cm. Na veći komad točno na polovici dužine naljepite manju stranicu daščice i isto napravite s drugim dijelom kojeg je potrebno naljepiti na samo dno. Pazeći da se kutevi preklapaju posljednju daščicu naljepite okomito.

>> U 2 koraka sami napravite 'it' komad za dom

Odaberite staklenu, plastičnu ili keramičku posudicu po vašem izboru i ljepilom je fiksirajte na gornju polici sada već gotove strukture. Ona vam može poslužiti kao držač za češljeve, četkice za zube ili pak kao vaza za cvijeće ili svijećnjak.

>> Napravite same trendi štucne

Nabavite jednostavnu vješalicu koju pomoću vijka ili ljepila lako učvrstite na donji dio police i na nju objesite ručnik. Na polici postoji i mjesto za rezervni ručnik koji možete zarolati između daščica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju