Philipsova promotivna akcija miksera i štapnih miksera u trajanju od 15. ožujka do 15. travnja ostvaruje sve ambicije ljubitelja ukusnih i zdravih proljetnih delicija

Zagreb – Nadolazeće uskršnje razdoblje idealna je prilika za svakog gurmana da pokaže svoje umijeće u pripremanju domaćih specijaliteta.

Upravo tu radost kuhanja i uživanja u jednostavnoj pripremi kvalitetnih, domaćih delicija Philips želi omogućiti svojim kupcima organiziranjem promotivne akcije u trajanju od 15. ožujka do 15. travnja u sklopu koje će se moći ostvariti kupnja s 20 popusta na cjelokupan asortiman Philipsovih miksera i štapnih miksera.

Dizajnirani s naglaskom na kvalitetu izrade i inovativnu tehnologiju, Philipsovi mikseri među najsnažnijima su na tržištu i idealno su rješenje za jednostavno pripravljanje zdrave, ukusne i maštovite hrane.

Tako ovaj Philipsov asortiman miksera omogućuje korisnicima uistinu ugodno kulinarsko iskustvo bez stresa bilo da se radi o organiziranoj zabavi, isprobavanju novih receptura ili opuštenom obiteljskom obroku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju