Pjevačica Domenica Žuvela održala je koncert u Domu kulture u Zatonu u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika. Lijepa Velalučanka i za taj je nastup pomno izabrala scensku garderobu, a stajling su začinile atraktivne čizme koje uvijek djeluju moćno.

Galerija Domenica Žuvela Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara - 1 Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara - 2 +2 Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara

Domenica je na pozornici Doma kulture u Zatonu oduševila u crnim kožnatim čizmama koje sežu visoko do bedara. Opasno dobre čizme imaju visoku tanku potpeticu, a takav model najbolje pristaje uz kratke odjevne komade, baš kako ga nosi i Domenica.

Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara - 2 Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara (Foto: Mihael Barisic/Cropix)

Scenski stajling lijepa pjevačica složila je od sakoa-haljine plave boje uz koji je nosila tanki crni remen te ispod crne najlonke. Istaknule su se i jako zgodne rukavice od tila s točkicama, dodatak s kojim je Domenica dodatno začinila svoju modnu kombinaciju za nastup.

Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara - 4 Domenica je stajling za nastup začinila s rukavicama od tila s točkicama (Foto: Mihael Barisic/Cropix)

Popularna ljetna haljina iz Zare koja Domenici tako dobro stoji Domenica Domenica u bijeloj haljini iz Zare Domenica u bijeloj haljini iz Zare +2 Bijela haljina iz Zare

Poput Dioklecijanove žene: Domenica u efektnoj haljini s detaljima koji su najveći hit ovoga ljeta Domenica u haljini brenda Arileo Domenica u haljini brenda Arileo Domenica u haljini brenda Arileo +2 Domenica u haljini brenda Arileo

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju