Među najtraženijim komadima u hladnijem dijelu godine su tople, podstavljene jakne koje nas čuvaju od minusa.

Galerija Domenica Žuvela Jakna s Asosa Jakna s Asosa +0 Jakna s Asosa

Posebno su omiljeni dugi modeli zahvaljujući kojima možemo uživati u primjerice svim adventskim događanjima na otvorenom.

Jednu takvu dugu i toplu jaknu u svom ormaru ima i pjevačica Domenica Žuvela.

U toj jakni pozira i na posljednjoj objavi na svom profilu na Instagramu.

Doša je za mene najlipši misec u godini, zato ne zaboravite uživat u svakom danu, napisala je Domenica ispod fotografije na kojoj pozira u maksi puffer jakni s pojasom za vezanje oko struka u crnoj boji.

Jakna ima i konstrastni porub od umjetnog runa koji ju čini baš efektnim dijelom zimske garderobe i komadom koji donosi dozu posebnosti svakoj kombinaciji.

Jakna je inače dio ponude internetske trgovine Asos, a trenutno su rasprodane sve veličine. Njezina cijena je 66,87 eura.

Jakna s Asosa Jakna s Asosa (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Domenika je jaknu uparila sa zimskim bucket šeširom u bež boji i crnim čizmama s ravnim potplatima.

Gore samo sako: Domenica u opasno dobrim čizmama koje su glavni adut kombinacije Domenica Žuvela Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara - 1 Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara - 2 +2 Pjevačica Domenica Žuvela u čizmama do bedara - 5

Taman je zahladilo! Kaput u tri boje od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 8 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 5 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 6 +5 Topli kaput iz trgovine Primark od 47 eura koji izgleda kao dizajnerski komad - 9
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju