Na spektakularnom dočeku 2024. godine u Splitu publiku je raspametila legendarna Doris Dragović koja je na splitskoj rivi priredila doček za pamćenje. Riva je bila premala za sve koji su u novu željeli ući s neponovljivom Doris koja je na pozornici prštala energijom i odličnim raspoloženjem.

Galerija Doris Dragović na dočeku Nove godine u Splitu - 4 Doris Dragović na dočeku Nove godine u Splitu - 1 Doris Dragović na dočeku Nove godine u Splitu - 6 +3 Doris Dragović priredila je spektakl na dočeku 2024. u Splitu

Bilo kakvo slavlje nezamislivo je bez glazbe, plesa i vrhunske zabave, a itekako su slavili Splićani i svi okupljeni koji su na splitskoj rivi dočekali 2024. godinu.

Doris Dragović na dočeku Nove godine u Splitu - 5 Doris Dragović priredila je spektakl na dočeku 2024. u Splitu (Foto: Ivana Ivanovic/Cropix)

Na organiziranom gradskom dočeku glavna zvijezda bila je Doris Dragović koja je za najluđu noć u godini odabrala i prikladan svečani outfit. Odjenula je crveno odijelo izrađeno od blještavog materijala ispod koje je nosila crvenu košulju.

Odijelo je sačinjeno od dužeg sakoa i hlača ravnih nogavica, a Doris je stajling upotpunila crnim kožnatim rukavicama. Svečanom novogodišnjem izdanju pjevačica je dodala viseće svjetlucave naušnice, a cjelokupni dojam podigla je jačim make-upom.

Doris Dragović na dočeku Nove godine u Splitu - 2 Doris Dragović u blještavom crvenom odijelu na dočeku 2024. u Splitu (Foto: Ivana Ivanovic/Cropix)

To je diva! Divna haljina Doris Dragović za nezaboravan spektakl u Areni Zagreb Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 6 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 1 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 4 +5 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 7

Jednostavno veličanstvena: Ljubičasto izdanje Doris Dragović za proslavu 40 godina karijere Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 3 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 2 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 1 +5 Doris Dragović koncertom u Spaladium Areni obilježila je 40 godina karijere - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju