Plesni podiji s razlogom su mjesta užarene atmosfere, posebno kad se spoje emocije i strast latinoameričkih plesova s energičnim popularnim stilovima poput hip-hopa. Upravo će takva biti radionica pod vodstvom perspektivnog Alexa Castilla, od kojeg iz prve ruke možete upiti korake koje ćete poželjeti zaplesati gdje god se pojavite.

Galerija Alex Castillo Alex Castillo - 4 Alex Castillo - 6 +5 Alex Castillo - 5

 Mladi koreograf, plesač i osobni trener Alex Castillo porijeklom je s Kube, gdje je od malih nogu usavršavao svoje plesno umijeće. Čisti je dokaz toga da je na Kubi ples dio i način života. Od salse, rumbe, timbe do  cubatona, Kubanci svoje osjećaje izražavaju kroz strastvene plesove u kojima je zavodljiv pokret svetinja.

Alex je svoju ljubav prema latinoameričkim plesovima spojio s urbanim hip-hopom i u plesnom svijetu postao jedinstven upravo po svojim koreografijama, koje se mogu plesati i na ulici i na pozornici. Svoje plesačko umijeće marljivo je nastavio brusiti u Milanu i Los Angelesu, gdje svake godine pohađa masterclassove u poznatoj plesnoj školi Millenium Dance Centar. Njegovo bogato iskustvo dovelo ga je na korak do Hollywooda, u koji se seli ove jeseni jer ga tamo čeka velika i blistava karijera.

Alex Castillo - 8 Alex Castillo - 8 Foto: PR

Osim što ima prirodni plesni talent, koji je rano otkrio, 24-godišnji Alex pravi je pravcati showman, zbog čega će njegove radionice djelovati poput filmskih plesnih scena na kojima su zabava i uživanje zagarantirani.

Prije nego što otputuje preko bare, plesne korake imate priliku učiti od pravog profesionalca. Plesnu radionicu omogućuje nam Swiffer, najdraži plesni partner u vikend-čišćenjima s kojim se ne libimo zaplesati uz omiljenu glazbu.

Uz Swiffer i Alexa zaplešite u zagrebačkoj plesnoj školi B Residence na adresi Florijana Andrašeca 14 u subotu, 22. travnja, kad će se održati plesne radionice.

Sudjelovanje u radionicama osvajaju prvih 5 koji se prijave za Reggaeton Latin Urban junior class i prvih 5 koji se prijave za masterclass. Radionice Reggaeton Latin Urban junior class, na koje se mogu prijaviti svi mlađi od 15 godina, održat će se od 15 do 16:30, a masterclass je na rasporedu je isti dan od 17 do 18:30. Sve polaznike očekuju i nagradne tombole s vrijednim nagradama.

Ispunite obrazac kako biste osigurali svoje mjesto jer je broj polaznika ograničen, a priliku za plesanje s Alexom dobit će ukupno 10 najbržih sretnika koji će prvi popuniti obrazac. Zapleši s nama, zapleši uz Swiffer!

Na radionicu idu: 

Denisa Jamičić
Andrea Štefanec
Iva Marincel
Laura Perković
Antonija Barišić
Mirela Božićević
Lana Popović
Dorothy Phiri
Elizabeta Mioč
Valentina Novak
Karla Rotim
Maja Živanić
Leona Kos
Sandra Rališ
Milica Milički
Marija Šiprak

 

Želimo vam dobru zabavu uz ples!

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Swiffer po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju