Doznajte koji kultni film iz osamdesetih savršeno odgovara vašem horoskopskom znaku i ako ga još niste pogledali, obavezno to učinite. Vjerujemo da će vam ovi nezaboravni filmovi uljepšati dan.

OVAN – Slobodan dan Ferrisa Buellera
Avanture vas privlače više od ičega i ne volite igrati po pravilima. Volite biti vođa, a mogućnost da vas uhvate za vas je vrlo uzbudljiva. Nije rijetkost da ste centar svijeta drugih ljudi, a vi tu "povlasticu" koristite tako da pokažete svoj izraziti osjećaj za pravednost.

BIK – Čelične magnolije
Vi ste snažni, pouzdani, izdržljivi, svojeglavi i ne predajete se lako. Snagu pronalazite u ljudima koji su vam bliski i izrazito cijenite sve one dragocjene trenutke koje provodite s njima. Znate i prihvaćate to da život ne čine samo lijepe stvari, ali isto tako znate da je sve stvar perspektive iz koje se gleda.

BLIZANCI – Prljavi ples
Vi ste izrazito društvena osoba, otvorena i zabavna. Volite dijeliti svoja znanja s drugima i čavrljati s ljudima, a svaku društvenu zgodu znate pretvoriti u provod života. Druženja s drugim ljudima vas obogaćuju, a nemate ništa protiv ni da zaplešete kad god vam se pruži prilika.

RAK - Pretty in Pink
Možete biti odgovorni i stabilni, ali istovremeno i tvrdoglavi i beskompromisni. Možete se nositi sa svime što vam život priredi, ali to neće uvijek biti lako. Skloni ste tome da skrivate stvari, naročito vlastite emocije, a ponekad se zapravo jednostavno želite otkačiti. 

Axl Rose Koja ste pjesma grupe Guns N' Roses s obzirom na horoskopski znak?

LAV – Top Gun
Po prirodi ste živahni, odvažni, kreativni i imate toplo srce. Imate tendenciju da budete samoživi, ali hej, tko vas može kriviti? Vaša samouvjerenost nekada se može činiti pretjeranom, ali na kraju će vam se diviti zbog sposobnosti da budete toliko sigurni u sebe.

DJEVICA – Istjerivači duhova
Možete se uhvatiti u koštac sa svime pa tako i sa stvarima koje vas plaše i koje isprva ne razumijete. Ali analitična i studiozna djevica izdvojit će vrijeme za to da shvati i te njoj nepoznate stvari. Pokazujete svoju najveću hrabrost u trenucima kada biste zapravo najradije pobjegli.

VAGA – Can't Buy Me Love
Veliki ste zagovornik sklada i ravnoteže, ali možete biti i beznadni romantičar. Skloni ste izrazitoj sentimentalnosti, a ljudima je ta vaša osobina vrlo draga. Popularni ste u društvu, ali uvijek obratite pažnju i na one koji su povučeniji i ne toliko komunikativni.

Slika nije dostupna Kum, Gladijator ili Genijalni um? Naslov filma koji savršeno opisuje vaš horoskopski znak

ŠKORPION – Goonies
Strastveni ste, pametni i imate snažnu volju. Prilično ste odvažni i volite biti u centru pažnje iako to često ne želite priznati. Privlače vas mračne, pomalo zastrašujuće stvari – obožavate onaj osjećaj navale adrenalina kada vam nešto utjera strah u kosti, bio to bungee jumping ili dobar horor-film.

SRIJELAC - Footloose
Uvijek ste u pokretu, uvijek u potrazi za novim uzbuđenjem i načinom kako da začinite život. Ako se pritom morate suprotstaviti autoritetu i prekršiti koje pravilo – to veći izazov i veselje za vas! Ne bojite se opasnosti i rizika pogotovo kada je riječ o stvarima u koje čvrsto vjerujete.

Slika nije dostupna Saznajte koji citat iz filma najbolje opisuje vaš horoskopski znak

JARAC - Karate Kid
Vi ste ambiciozni, uporni, dosljedni i realistični. Ne odustajete i imate velike ciljeve. Znate da možete postići sve što naumite. Volite imati dobre učitelje i uzore, izrazito ih cijenite, ali u vašem slučaju lako je moguće da će učenik nadmašiti učitelja.

VODENJAK – Autsajderi
Vi ste osoba koja definitivno razmišlja izvan okvira i uvijek sve radite na svoj način. Asertivni ste, neovisni i prilično ekscentrični. Vas nitko ne može "ukalupiti" i upravo u svemu tome leži tajna vašeg šarma kojim poput magneta privlačite ljude oko sebe.

RIBE - Ostani uz mene
Ljubazni ste, dragi, puni suosjećanja i odan prijatelj. Ljudi vole biti u vašoj blizini, a kako i ne bi kad u vama nema ni trunke sebičnosti, predani ste i kada je riječ o prijateljstvima i romantičnim odnosima. Uvijek ćete ostati uz ljude do kojih vam je stalo, u dobru i u zlu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju