Internetska platforma Reddit izvor je mnogih šarolikih informacija, ali i korisnih savjeta. Nepoznati autori otkrivaju kojim se sve trikovima koriste da bi usrećili svoje bolje polovice.

1. OSTAVI NAPOJNICU ŽENINOJ FRIZERKI
Znam tipa koji daje ženinoj frizerki napojnicu od 40 kuna. Zauzvrat svaki put kad njegova žena ode kod frizerke dobije poziv s kratkim opisom što joj je napravljeno. Kada žena dođe kući, on kaže: 'Draga, jesi li bila kod frizera? Kosa ti izgleda kraće i prekrasno.' Svi sretni i zadovoljni, otkrio je korisnik pod nadimkom malevolent_nuthatch.

2. SAKRIJ ČOKOLADU U STANU
Sakrij čokoladu u kući na neočekivanim mjestima. Kada tvoja djevojka ili supruga uđe u PMS, postane razdražljiva, nervozna i nazove te na posao da se požali na svoje loše stanje, reci joj da pogleda iza biljke, ispod kauča itd... Trenutačna utjeha. Na ovaj način pokazuješ da ti je stalo i da želiš spriječiti probleme prije nego što se pojave, dao je savjet korisnik Reddita s nadimkom danudey.

3. AKO SI ZABORAVAN, OKRENI SE TEHNOLOGIJI
Moja zaručnica uvijek se naljuti ako ostanem duže na poslu, a to joj ne javim. Često zaboravim, a ona mi ne želi prva poslati poruku. Ovo se počelo pretvarati u pravi problem. Onda sam otkrio aplikaciju Llama za moj android.

Namjestio sam aplikaciju tako da joj pošalje automatsku poruku oko 18:40 sati (obično izlazim s posla u 18:15) ako sam još uvijek spojen na Wi-Fi na poslu. Automatska poruka glasi Večeras ću raditi do kasno.
Zaručnica je vrlo zadovoljna u posljednje vrijeme mojim porukama, a najbolja stvar je što uopće ne moram ništa pamtiti. Hvala, tehnologijo,
istaknuo je korisnik Reddita po imenu sacwtd.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju