Lana Jurčević strastvena je ljubiteljice tjelovježbe i plesa, a rezultati njezina truda i brige za vlastito tijelo i zdravlje vidljivi su na prvi pogled. Lijepa pjevačica svoju savršenu, fit figuru istaknula je u kombinezonu od šljokičavog materijala.

Galerija Lana Jurčević Jennifer Lopez za nastupe bira vrlo atraktivne kostime - 2 Jennifer Lopez za nastupe bira vrlo atraktivne kostime - 3 +3 Jennifer Lopez za nastupe bira vrlo atraktivne kostime

Lana Jurčević još jednom je oduševila svoje pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj je odjevena u atraktivni kratki kombinezon. Lana se odlučila za model od srebrnog materijala punog šljokica, a posebno atraktivnim čini ga dekolte do struka. Fit pjevačica kombinezon je kombinirala uz čizme iznad koljena od brušene kože.

 
Upečatljive, svjetlucave i seksi kostime za svoje nastupe bira i Jennifer Lopez, a vjerujemo da bi se američkoj pop divi svidio i ovaj "drski" kombinezon Lane Jurčević. U nastavku pogledajte druga "zvjezdana" Lanina izdanja, a u fotogaleriji kostime u kakvima nastupa J.Lo.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju