Iskra Lawrence bila je jedna od gošći na dodjeli nagrada Glamour Women of the Year održanoj u New Yorku. Putena ljepotica izabrala je lepršavu haljinu s visokim prorezom koji u potpunosti otkriva lijevu nogu.

Galerija Model Iskra Lawrence u haljini s visokim prorezom - 8 Model Iskra Lawrence u haljini s visokim prorezom - 1 Model Iskra Lawrence u haljini s visokim prorezom - 6 +4 Model Iskra Lawrence u haljini s visokim prorezom

U modnom svijetu 28-godišnju Britanku Iskru Lawrence nazivaju plus-size modelom, ali ona taj naziv ne prihvaća. Plavokosa ljepotica smatra da njezine obline nisu razlog da ju se tako naziva, već smatra da je jednostavno drugačija od ostatka modne industrije.



Lijepa Iskra privlačila je pažnju na crvenom tepihu nagrada Glamour Women of the Year odjevena u lepršavu haljinu koja je u gornjem djelu potpuno zatvorena, dok donji dio ima visoki prorez koji u potpunosti otkriva lijevu nogu. Asimetričan kroj haljine istaknut je i s dodanom tkaninom na desnom rukavom koja seže do poda.

Model Iskra Lawrence u haljini s visokim prorezom - 6 Model Iskra Lawrence u haljini s visokim prorezom (Foto: Profimedia)

Ženstvenu kreaciju cvjetnog uzorka putena 28-godišnjakinja kombinirala je uz plave štikle s otvorenom petom. Svoje lijepe crte lica naglasila je decentnom ružičastom šminkom, a kosu je ležerno svezala u rep.

Kada je imala 16 godina, modna agencija raskinula je ugovor s Iskrom jer je za njihove standarde imala previše kilograma. Isprobala je razne dijete, ali na kraju je shvatila da želi prihvatiti da je drugačija od ostatka modne industrije.

Jednom kad sam se uvjerila da mogu to, mogla sam uvjeriti i njih. Gledala sam na to kao na način da se izrazim i pokažem da sam više od skupa tjelesnih proporcija, otkrila je Iskra Lawrence referirajući se na modne agencije. Od tada je sliku o vlastitom tijelu pretvorila u veliki dio svoje javne platforme. Čak je zamolila javnost da ju ne kvalificira kao plus-size model te ne dozvoljava da se njezine fotografije na Instagramu imalo retuširaju. Pročitajte i pet tajni žena koje vole svoje tijelo.
 
Model Iskra Lawrence u haljini s visokim prorezom - 4 Putena ljepotica Iskra Lawrence (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju