Nakon civilnog vjenčanja 2018. godine, Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić 19. kolovoza vjenčali su se i u crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom u okolici Splita.

Cijeli vikend pričalo se o Aninoj ženstvenoj vjenčanici s potpisom hrvatske dizajnerice Matije Vuice koja kombinira tradicionalne i moderne elemente u jednu pamtljivu kreaciju. No, to nije bila jedina vjenčanica koju je lijepa mladenka nosila na ovaj veliki dan.

Prvi ples Ana je otplesala u vjenčanici dizajnera Ivice Skoke. Dizajner je video plesa objavio na svom Instagram profilu poručivši da je počašćen jer ga je otplesala u njegovoj kreaciji.

Uživao sam gledati vas i srce mi je bilo puno radosti. Želim vam puno Božjeg blagoslova, zdravlja i mira, poručio je dizajner ispod objave.

Vjenčanica za koju se lijepa mladenka odlučila dio je nove kolekcije dizjanera Ivice Skoke, koju je prošli mjesec predstavio na otoku Krku.

Gornji dio romantične haljine čini korzet s prozirnim dijelovima na području trbuha, dok donji dio čini efektna suknja sa sitnim volanima.

Vječanica Ivice Skoke u kojoj je Ana otplesala prvi ples Vječanica Ivice Skoke u kojoj je Ana otplesala prvi ples (Foto: Zvonimir Ferina)

Vjenčanica je mladenki pristajala kao salivena, a sva ljepota haljine dolazila je do izražaja dok su mladenci plesali uz pjesmu Nine Badrić "Dani i godine".

Meni osobno se više sviđa vjenčanica...

glasova:

Bez imalo sumnje, obje spomenute haljine svidjet će se mnogim damama, a u našoj anketi možete odabrati i po vašem izboru ljepšu kreaciju.

Haljina za crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić koja iznenadi kada se pogleda odostraga Ana Gruica Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić +1 Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić

Sandale Iris Livaje za vjenčanje prijateljice s kojih je teško skrenuti pogled Iris Livaja na crkvenom vjenčanju Ane Gruice Uglešić Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico Attico, Cheope sandale, 690 eura +1 Attico, Cheope sandale, 690 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju