Počeo je drugi krug sniženja, cijene su dodatno pale, a gužve su se u trgovinama smanjile, pa se lakše probijati kroz gomilu odjeće u potrazi za svim onim stvarima koje smo stavili na popis jer nam baš trebaju.

Galerija Zara, snižen s 299,90 na 179,90 kn Stradivarius, snižen s 149,90 na 79,90 kn Bershka, snižen s 99,90 na 79,90 kn +7 Pull & Bear, snižen sa 139,90 na 79,90 kn

Ako ste osoba koja će uvijek izabrati ruksak radije nego klasičnu torbu, još nije kasno da nabavite (barem) jedan po sniženoj cijeni.

Ruksak je mnogim ženama omiljen modni dodatak zbog svoje praktičnosti. U njega ubacimo stvari, stavimo ga na ramena i naše su ruke slobodne za sve drugo čime se bavimo putem.

Osim toga, ruksaci se kao i torbe nude u raznim oblicima, bojama, veličinama, uzorcima. Istovremeno su jednostavni, korisni, moderni...

Danas postoje ruksaci koji će se bez problema složiti uz svaku kombinaciju, a u našoj galeriji pogledajte ponudu ruskaka po sniženim cijenama.

Pogledajte i 12 modela hlača na sniženju za figure veličina od XS do XL.

Ako biste umjesto ruksaka ipak klasičnu torbu, izdvojili smo i 10 modela velikih torbi koje se isplati loviti na sniženju. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju