Dodjela nagrada BRIT Awards 2024 bila je trijumf žena, koje su odnijele nagrade u gotovo svim kategorijama – samo u četiri kategorije pobijedili su muškarci. Među pobjednicama bile su glazbenica Raye sa šest nagrada te Dua Lipa i Kylie Minogue, koja je osvojila nagradu za globalnu ikonu.

Galerija Dua Lipa u kožnatoj haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 - 5 Dua Lipa u kožnatoj haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 - 6 Dua Lipa u kožnatoj haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 - 2 +4 Dua Lipa na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 u Londonu

Dua Lipa na dodjeli nagrada BRIT Awards slavila je u kategoriji najbolji pop izvođač, u kojoj pobjednika bira publika. Pjevačici hita "Dance The Night" iz filma "Barbie" pripala je i čast da svojim nastupom otvori dodjelu održanu u londonskoj areni The O2.

Dua Lipa u kožnatoj haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 - 2 Dua Lipa u kožnatoj haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 (Foto: Profimedia)

Prije nastupa Dua je pozirala na dolasku odjevena u crnu kožnatu haljinu s potpisom modne kuće Versace. Haljina krojena u stilu korzeta koja usko prianja uz tijelo maksimalno je naglasila tanki struk pjevačice i njezinu figuru pješčanog sata. Toaleta ima dekolte u obliku slova V i dvije naramenice koje idu iz sredine dekoltea.

Dua Lipa u kožnatoj haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 - 7 Haljina modne kuće Versace naglasila je obline Due Lipe (Foto: Profimedia)

I na leđima haljina ima prorez u obliku slova V, dok se u donjem dijelu ispod stražnjice širi u sirena kroja sa šlepom. Vamp izdanje za BRIT Awards Dua Lipa upotpunila je srebrnim nakitom, ogrlicom u obliku lanca, debelom narukvicom i prstenom. Dok je hodala, ispod upečatljive haljine izvirivale su crne cipele na špic.

Dua Lipa u kožnatoj haljini modne kuće Versace na dodjeli nagrada BRIT Awards 2024 - 3 Dua Lipa izgleda senzacionalno u dugačkoj kožnatoj haljini (Foto: Profimedia)

Dua Lipa u savršenoj crvenoj haljini koja naprosto oduzima dah Dua Lipa Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino Dua Lipa u crvenoj haljini modne kuće Valentino +1 Dua Lipa na dodjeli nagrada BAFTA - 2

Dua Lipa: Moćna haljina koja je mnogima najljepša na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja Dua Lipa na dodjeli Grammyja Dua Lipa na dodjeli Grammyja Dua Lipa na dodjeli Grammyja +1 Dua Lipa na dodjeli Grammyja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju