Čini se da je španjolska Zara spremnija nego ikada za sezonu haljina pred nama.

Galerija Haljina točkastog uzorka s volanima iz Zare Haljina točkastog uzorka s volanima iz Zare Haljina točkastog uzorka s volanima iz Zare +2 Haljina točkastog uzorka s volanima iz Zare

Nakon što su dame na društvenim mrežama poludjele za lepršavom bijelom haljinom od popelina, sada ih je osvojila duga satenska haljina točkastog uzorka.

Haljina točkastog uzorka s volanima iz Zare Haljina točkastog uzorka s volanima iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina s V-izrezom i tankim naramenicama ima otvorena leđa, a njezin prednji dio krase efektni cvijet i volani koji se protežu i na stražnji dio haljine. Ionako šarmantne crne točkice na bijeloj podlozi na ovoj su haljini još šarmantnije zbog različitih veličina.

Haljina dolazi u veličinama od XS do XXL, a koliko je popularna, najbolje dokazuje činjenica da na webshopu haljine nema na zalihama.

No pokoji se primjerak još uvijek da uloviti u fizičkim trgovinama, a uvijek postoji nada da će haljina opet postati dostupna i na webshopu.

Cijena haljine je 39,95 eura, a svima koji planiraju lov - sretno.

Ružičasta haljina zvijezda je zajedničke kolekcije Manga i Victorije Beckham Haljina Victoria Beckham x Mango Ružičasta haljina dolazi u veličinama od XS do L Cijena haljine je 180 eura +5 Haljina Victoria Beckham x Mango

Haljina iz H&M-a koju su svi poželjeli imati čim se pojavila stvorena je za proljetne svečanosti Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M +3 Haljina brenda H&M

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju