Samo nekoliko sati nakon što je švedski brend H&M na svojim društvenim mrežama objavio današnje lansiranje Studio kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine, neke stvari bile su rasprodane.

Galerija Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M +3 Haljina brenda H&M

Među komadima koji su prvi nestali s webshopa jest i divna haljina koju smo odlučili posebno istaknuti.

Duga zagasito narančasta haljina prati liniju tijela, a krase je efektni nabori koji jednostavan kroj podižu na višu razinu.

Haljina ima okrugli ovratnik, duge rukave i prorez na stražnjoj strani. Dolazi u veličinama od XS do XXL, a cijena joj je 99 eura. U ovom trenutku, barem na webshopu, sve su veličine rasprodane.

Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M (Foto: Internetska stranica proizvođača)

To nimalo ne čudi ako se u obzir uzme činjenica da nam se bliži sezona proljetnih vjenčanja i drugih svečanosti za koje će ta kreacija poslužiti kao savršen odabir.

Haljinom se H&M pohvalio i na Instagramu, a osim oduševljenja mnogi su izrazili i razočaranje zbog činjenice da je tako brzo rasprodana.

Ako ste i sami među onima koji bi je rado dodali u garderobu, prenosimo poruku brenda razočaranim damama.

Žao nam je ako niste uspjeli doći do artikla koji ste željeli. Naše Studio i Limited kolekcije mogu biti vrlo tražene i stoga se vrlo brzo rasprodaju. Najbolje je kliknuti na gumb 'Obavijesti me' (Notify me) na stranici proizvoda i tako ćete dobiti e-poruku ako se vrati na stanje, poručili su u komentarima.

Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljinu detaljnije proučite u galeriji na početku teksta, a onda procijenite isplati li se loviti je.

15 haljina u crnoj boji već od 15 eura Pull&Bear, 15,99 eura Stradivarius, 22,99 eura H&M, 39,99 eura +12 Massimo Dutti, 79,95 eura

Ovu ste haljinu izabrali kao najljepšu s ovogodišnjih Oscara Zendaya na Oscarima 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Eva Longoria u haljini Tamare Ralph +1 Carey Mulligan u Balenciagi na Oscarima 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju