Trendovi dolaze i odlaze. Neki se pojave i traju jednu sezonu, drugi nestanu i prije, a treći se vraćaju iz godine u godinu.

Galerija &OtherStories, 99 eura Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 Massimo Dutti, 125 eura

U potonjoj su skupini i duge suknje, komad koji je neizostavan dio mnogih proljetnih garderoba.

Maksi suknje izgledaju sjajno u kombinaciji s majicama, bluzama, košuljama, topovima...

C&A, 22,99 eura C&A, 22,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nosimo ih na niske ili visoke sandale, natikače, pa i tenisice. Sjajan su odabir za odlazak na posao, druženja s prijateljicama, ali i svečanija događanja.

Sve su to razlozi zbog kojih su maksi suknje poželjan komad u ormaru iz godine u godinu.

Sinsay, 14,99 eura Sinsay, 14,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Trgovine u svojoj ponudi imaju razne modele dugih suknji, a njih 15 izdvojili smo u galeriji na početku teksta. Tu su modeli u raznim bojama, napravljeni od raznih materijala, tako da svatko može pronaći opciju koja se najbolje uklapa u njegov stil.

Ne stišću u struku: 10 suknji za izlaske i posebne prilike koje ćemo nositi ovog proljeća Suknje s rastezljivim pojasom ljubimice su brojnih žena Reserved suknja, 32,99 eura Sinsay suknja, 12,99 eura +7 C&A suknja, 29,99 eura

Suknja od 10 eura sa zagrebačke špice koja lijepoj brineti tako dobro stoji Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji +3 Asimetrična suknja iz Zare - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju