Ako vas vaša prijateljica do suza nasmijava svojim smislom za humor, daje vam zlata vrijedne savjete, a i vrlo je popularna u društvu, velika je vjerojatnost da je rođena u horoskopskom znaku blizanca.

Duhovitost je definitivno jedna od najprivlačnijih osobina, a blizanci su itekako obdareni njome. Ovaj zračni znak horoskopa sposoban je okupiti oko sebe široki krug prijatelja koji će sa zanimanjem slušati njegove priče.

"Blizančicu" krasi izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promjena i komunikacija s drugima te je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečime što će je zabaviti i okupirati. Žene blizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, njihovu najjačem oružju. Njihova društvena priroda osigurat će vam dovoljno anegdota koje možete prepričavati cijeli život.

Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat

Prijateljica blizanac uvijek je ta koja smiruje situaciju kada se vi i treća prijateljica porječkate. Njezinim umom vlada logika i sposobna je u svakom problemu uvidjeti obje strane što je čini stručnjakinjom za diplomatsko rješavanje konflikata. Majstorica je komunikacije te oštroumna promatračica, zbog čega uvijek zna dati objektivno mišljenje.

Domišljate je te odlično razumije ljudsku prirodu i prijateljice će uvijek poslušati njezin savjet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće osobnosti čine je popularnom u svakom društvu. Savjet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom vrlo zanimljivom znaku najčešće je neprocjenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja. Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lijepih riječi da im objasnite da su vam vrjedniji od zlata.

Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dvije ličnosti. Zato je "blizančica" u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom "nemilosrdno" sarkastična. Dvije strane osobnosti blizanaca itekako utječu na njihovo raspoloženje koje je često podložno naglim promjenama. Jedne sekunde ljuti i nagli, a druge potpuno mirni i osjećajni. Blizanci su jednostavno komplicirani

Najbolji prijatelj za blizance je - vodenjak. Ova dva znaka spaja prepoznatljiva opuštenost i ležernost u odnosu s ljudima. Međutim, kada blizance "uhvati" jedna od njihovih promjena raspoloženja, treba im neovisan i samostalan prijatelj poput vodenjaka koji će im dati dovoljno prostora da riješe svoj problem bez prevelikog uplitanja u situaciju.

Kada sa svojom prijateljicom "blizančicom" idete u šoping, ona će ulijetati i izlijetati iz trgovine u trgovinu "brbljajući" na telefon i istovremeno proučavajući najnoviju robu. Idealna je partnerica za šoping jer će prijateljici uvijek pomoći da izabere ono što joj najbolje stoji i što je, naravno, posljednji trend.