Ako vas vaša prijateljica do suza nasmijava svojim smislom za humor, daje vam zlata vrijedne savjete, a i vrlo je popularna u društvu, velika je vjerojatnost da je rođena u horoskopskom znaku blizanca.

Duhovitost je jedna od najprivlačnijih osobina, a blizanci su itekako obdareni njome. Taj zračni znak horoskopa sposoban je okupiti oko sebe širok krug prijatelja koji će sa zanimanjem slušati njegove priče.

"Blizančicu" krasi izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promjena i komunikacija s drugima te je stalno u pokretu i potrazi za novim izazovima i nečime što će je zabaviti i okupirati. Žene blizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, svome najjačem oružju. Njihova društvena priroda osigurat će vam dovoljno anegdota koje možete prepričavati cijeli život.

Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat

Prijateljica blizanac uvijek je ta koja smiruje situaciju kada se vi i treća prijateljica porječkate. Njezinim umom vlada logika i sposobna je u svakom problemu uvidjeti obje strane, što je čini stručnjakinjom za diplomatsko rješavanje konflikata. Majstorica je komunikacije te oštroumna promatračica, pa uvijek zna dati objektivno mišljenje.

Marilyn Monroe Očaravajuće i nepredvidljive: Otkrijte sve o ženama blizancima

Domišljata je te odlično razumije ljudsku prirodu i prijateljice će uvijek poslušati njezin savjet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće osobnosti čine je popularnom u svakom društvu. Savjet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u tom vrlo zanimljivom znaku najčešće je neprocjenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja. Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lijepih riječi da im objasnite da su vam vrjedniji od zlata.

Slika nije dostupna Čuvat će vaše tajne: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku bika

Kao što i aludira ime horoskopskog znaka, u njoj se kriju dvije ličnosti. Zato je "blizančica" u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom "nemilosrdno" sarkastična. Dvije strane osobnosti blizanaca itekako utječu na njihovo raspoloženje koje je često podložno naglim promjenama. Jedne sekunde ljuti su i nagli, a druge potpuno mirni i osjećajni. Blizanci su jednostavno komplicirani.

Slika nije dostupna Puna života i pozitive: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku ovna

Najbolji prijatelj za blizance je - vodenjak. Ta dva znaka spaja prepoznatljiva opuštenost i ležernost u odnosu s ljudima. Međutim, kada blizance uhvati jedna od njihovih promjena raspoloženja, treba im neovisan i samostalan prijatelj poput vodenjaka koji će im dati dovoljno prostora da riješe svoj problem bez prevelikog uplitanja u situaciju.

Slika nije dostupna Odani, otvoreni, potpuno iskreni: Svakome treba jedan vodenjak u životu

Kada sa svojom prijateljicom "blizančicom" idete u šoping, ona će ulijetati i izlijetati iz trgovine u trgovinu "brbljajući" na telefon i istovremeno proučavajući najnoviju robu. Idealna je partnerica za šoping jer će prijateljici uvijek pomoći da izabere ono što joj najbolje stoji i što je, naravno, posljednji trend.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju