Društvene blizančice poznate su po svojim komunikacijskim vještinama, a na glasu su i kao duhovite, inteligentne osobe koje su omiljene u društvu.

Galerija Ariana Grande Cloud Thierry Mugler Womanity Dior Dolce Vita +7 Givenchy Ange ou Demon

One su i zavodljive, zaigrane, komplekse, nepredvidljive... Osobe rođene u ovom znaku poznate su i po tome da imaju dvije snažne osobnosti što, između ostalog, utječe i na to kakvi mirisi će im se svidjeti.

Blizanci nisu skloni korištenju jednog mirisa po kojem će ih svi prepoznavati, nego vole imati višestruki izbor koji je u skladu s njihovom eksperimentalnom prirodom.

Ipak, ako ih želite iznenaditi mirisom koji će odgovarati njihovoj dvostrukoj osobnosti, s drvenastim i cvjetnim notama ne možete pogriješiti.

U nastavku smo, uzevši u obzir tu činjenicu, izdvojili deset mirisa koji će se svidjeti ženama rođenima u znaku blizanca.

Ariana Grande Cloud

U glavi ovog parfema su bergamot, kruška i ljekovita lavanda, srce čine kosos, praline i vanilija orhideja dok su u bazi mošus i drvenaste note. Dame koje vole ovaj parfem kažu da zanemarite ime koje nosi, jer se obožava bez obzira na to što vi mislili o pjevačici Ariani Grande. Osim što, kažu, predivno miriše, miris ima divnu bočicu, a na dane kada ga nosite često ćete dobiti pitanje "koji je to parfem".

Ariana Grande Cloud Ariana Grande Cloud (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Thierry Mugler Womanity

Mugler je ovaj miris koji je na tržištu od 2010. godine opisao kao glazbu čije se note poigravaju emocijama žene koja ga nosi. Miris se razvija u tri akorda, a to su drvenasti, slatki i slani, i to kroz mirisne note suncem okupanog voća i kavijara.

Dame koje vole ovaj miris opisuju ga kao remek-djelo koje miriše na Mediteran. Kažu i da se radi o mirisu kao stvorenom za žene koje ne vole generičke, "sigurne" parfeme.

Thierry Mugler Womanity Thierry Mugler Womanity (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dior Dolce Vita

Gornje note ovog mirisa čine breskva, kardamom, ljiljan, grejp, bergamot i ruža, u sredini su cimet, marelica, brazilsko ružino drvo, ljilan, heliotrop i magnolija dok bazu čine vanilija, sandalovina, cedar i kokos. Miris je ovo koji se na tržištu pojavio 1994. godine i podsjeća na tople i sunčane ljetne dane te lagodan život. Obožavateljice ovaj miris nazivaju veličanstvenim i stvorenim za posebne dane i prilike.

Dior Dolce Vita Dior Dolce Vita (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Givenchy Ange ou Demon

Šafran, majčina dušica i mandarina čine gornje note ovog parfema. U sredini su ljuljan, ylang-ylang orhideja, dok bazu čine vanilija, mahune tonke brazilsko ružino drvo i hrastova mahovina. Dame koje vole ovaj miris kažu da je taman i misteriozan, ali na najbolji mogući način. Osim toga, kod mirisa hval trajanje i ističu da je jednostavno jako lijep, tajanstven i luksuzan.

Givenchy Ange ou Demon Givenchy Ange ou Demon (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Xerjoff Apollonia

Ovaj cvjetni miris za žene i muškarce u gornjim notama ima bijelo cvijeće, u sredini je iris dok je u bazi bijeli mošus. Na tržištu je od 2019. godine i širi vojsku svojih obožavateljica koje kažu da je jednostavan, ali apsolutno predivan te da bi vas lako mogao namamiti na kupovinu čim ga prvi put pomirišete. Miris je i čist, osvježavajuć, dugo traje i mnogima postane omiljen u kratkom roku.

Xerjoff Apollonia Xerjoff Apollonia (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bugatti Bella Donna

U gornjim notama ovog mirisa su breskva, kruška i ružičasti papar, u sredini su jasmin, ruža i gardenija dok bazu čine puderaste note, mošus i cedar. Miris je novi na tržištu pa tek okuplja svoje obožavateljice koje ga zasad opisuju kao lijep i ugodan miris za svaki dan.

Bugatti Bella Donna Bugatti Bella Donna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Chanel Les Exclusifs de Chanel Bel Respiro

Bel Respiro je bilo ime ladanjske kuće Gabrielle Chanel, smještene na periferiji Pariza i okružene čistom travom i zelenim poljima. Ovaj nježni, romantični miris sadrži, između ostalog zelene, aromatične note galbanuma i ružmarina, a dočarava esenciju proljeća. Dame koje vole kažu da je miris intrigantan, svjež, umirujući...

Chanel Les Exclusifs de Chanel Bel Respiro Chanel Les Exclusifs de Chanel Bel Respiro (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ex Nihilo Fleur Narcotique Eau de Parfum

Ovaj cvjetno-voćni miris u trenutku će vas preseliti na pariške ulice. U gornjim notama su liči, bergamot i breskva, srednje note su božur, cvijet naranče, jasmin i latica, dok su u bazi mošus, mahovina i drvene note. Dame koje su na popisu obožavatelja ovog mirisa kažu da je apsolutno divan, svijetao, list i jednostavno nepogrešiv izbor.
 

Ex Nihilo Fleur Narcotique Eau de Parfum Ex Nihilo Fleur Narcotique Eau de Parfum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Atkinsons The Nuptial Bouquet

Ovaj cvjetno-drvenasti miris u gornjim notama ima đurđicu i ljubičicu, u sredini su mirta i mošus dok bazu čini sandalovina. Dame koje vole ovaj miris kažu da je kao stvoren za proljetne mjesece. Lagan je, svjež i elegantan i kao stvoren za dane u kojima se želite odmoriti od teških stvari.

Atkinsons The Nuptial Bouquet Atkinsons The Nuptial Bouquet (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara Sublime Epoque

Ova parfemska voda odaje počast uzvišenoj i blistavoj ženstvenosti. U središtu se nalazi energični cvjetni buket s jasminom, tuberozom i cvijetom naranče koji je pojačan u dodiru s prirodnim aspektima bergamota.

Ovih lijepih i nenametljivih 10 parfema neće vam dosaditi čak ni ako ih koristite svaki dan Žena nanosi miris nakon tuširanja Glossier You Le Labo Rose 31 Eau de Parfum +7 Zara Rose

Vanilija i cedar miješaju se kako bi stvorili toplu pozadinu koja izaziva ovisnost. Dame koje ga vole kažu da je stvoren za cijelu godinu, dugo traje i iznenađujuće lijepo miriše.

Zara Sublime Epoque Zara Sublime Epoque (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Odabrana su dva parfema godine s najljepšim bočicama Gucci The Alchemist’s Garden Tears From The Moon Eau de Parfum Mind Games Double Attack Extrait de Parfum Taffin Fragrance Le Vert No. 7723 +9 Christian Louboutin Beauty Loubimar
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju