Jeste li donijeli novogodišnje odluke? I ono važnije – držite li ih se? Možda je to preteško pitanje s obzirom na to da smo tek desetak dana u novoj godini, ali navodno postoji horoskopski znak koji je već i odustao od njih (ako ih je uopće i donio). S druge strane, iako je još rano, već sad sa sigurnošću znamo koji horoskopski znakovi sigurno neće odustati od njih.

 

Odluka se uvijek drži…

Jarac

Uvijek spreman za svoju misiju, nema tog cilja od kojeg će jarac odustati. Čak i u situacijama kada su sve okolnosti protiv njega, jarac i dalje tvrdoglavo gura naprijed u iščekivanju trenutka u kojem će se suprotstaviti tim okolnostima i okrenuti sve u svoju korist. Isto vrijedi i za novogodišnje odluke. Jarac će vrijedno i fokusirano raditi na tome da ih ostvari, a susret s potencijalnim preprekama na putu samo će iskoristiti za stvaranje nove strategije.

Djevica

Ona jednostavno ne zna odustati. Ne pada joj na pamet pokrenuti se, započeti s ostvarivanjem planova i onda zaboraviti na njih. Najveće perfekcionistice zodijaka ne mogu tako funkcionirati. Ponekad se dogode situacije u kojima možda više nemaju snage za trk do svojeg cilja, ali odustajanje je za njih znak slabosti i zato ne dolazi u obzir.

Godišnji horoskop za 2023. Što čeka vaš znak? Veliki horoskop za 2023. godinu

Od odluka najbrže odustaju…

Blizanci

Više je razloga za ovo. Iako najčešće izdvajamo vage kao kraljice neodlučnosti, i blizanci često ne mogu odlučiti što zapravo žele. Pomalo su rastrgani između vlastitih i tuđih očekivanja, pa često ni ne donose nikakve novogodišnje odluke. Drugi problem jest to što vrlo brzo mijenjaju mišljenje. Jedan dan probudit će se s jednom vizijom i u potpunosti vjerovati u nju, a drugi dan zamijenit će je novom. Preko noći spremni su u korijenu promijeniti svoje planove i ciljeve, a to ih zapravo sprječava u tome da one dugoročne planove provedu u djelo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju