Uđite u novu godinu pripremljeni i informirani, a u tome vam može pomoći godišnji horoskop za 2023. godinu. Doznajte što vas sve očekuje na svim životnim poljima te napravite plan koji će vam olakšati male i velike odluke.

 

1. OVAN

Kada je u pitanju ljubavni život, osobe rođene u znaku ovna osjećat će se kao da su na sedmom nebu. Ljubav će cvasti, bit ćete vjerni svojem partneru i uzbuđeni što ćete s njime provesti cijeli svoj život.

Postoji velika šansa da ćete se ove godine zaručiti, a možda i izgovoriti sudbonosno da. Ako ste slobodni, između travnja i kolovoza dobit ćete priliku upoznati nekog posebnog tko će postati važna osoba u vašem životu.

Cijeli godišnji horoskop za ovnove pročitajte OVDJE.

2. BIK

Pozitivan stav, strpljenje, ustrajnost i analitičnost bit će ključne stvari s kojima se trebaju „naoružati“ sve osobe rođene u znaku bika u 2023. godini.

U prva tri mjeseca 2023. godine budite strpljivi u poslovnim situacijama kako bi se vaši ciljevi mogli ostvariti. Nužna je i određena doza upornosti kako bi ostvarili poslovni uspjeh, a pokušajte se ne osvrtati na negativne komentare.

Cijeli godišnji horoskop za bikove pročitajte OVDJE.

3. BLIZANCI

Zvijezde su u 2023. godini naklonjene osobama rođenima u znaku blizanaca koje imaju umjetničke talente te se žele izraziti na kreativne načine. I dalje ćete uživati u plodovima svoga rada. Ne samo da ćete imati poslovnih uspjeha, već ćete dokazati svoje sposobnosti i vještine nadređenima.

Cijeli godišnji horoskop za bliznace pročitajte OVDJE.

4. RAK

Veliki poslovni i financijski uspjeh smiješi se osobama u znaku raka. Ovo je godina kada ćete uživati veliko poštovanje svojih poslovnih kolega, proširit ćete svoj posao, a neki će čak dobiti priliku da se zaposle izvan granica svoje domovine.

Poslovni uspjesi pozitivno su aspektirani za rakove do 16. svibnja 2023. godine, pa iskoristite mudro ovo vrijeme.

Cijeli godišnji horoskop za rakove pročitajte OVDJE.

5. LAV

Lavovi su iznimno motivirani i predani u poslu te teško pronalaze vremena za svoje osobne interese, odnose s članovima obitelji i ljubavnim partnerima.

U 2023. godini trebali biste poraditi na tome da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života – ne samo kako biste izbjegli razočarenje svojih najbližih, već i kako biste smanjili količinu stresa kojem ste svakodnevno izloženi.

Cijeli godišnji horoskop za lavove pročitajte OVDJE.

6. DJEVICA

Pod snažnim utjecajem Venere ljubav će pronaći put do osoba rođenih u znaku djevice ove godine. Sramežljivi pripadnici znaka koji su sami napokon će se odvažiti potražiti ljubav, a oni iskusniji u vezama otkrit će kako pronaći ravnotežu između romantike i poslovnog života. Srpanj i kolovoz bit će sjajni mjeseci za ozakoniti svoju vezu.

Cijeli godišnji horoskop za djevice pročitajte OVDJE.

7. VAGA

Od samog početka 2023. godine Saturn će testirati osobe rođene u znaku vage, pa možete očekivati kašnjenja s poslom i u obavljanju važnih zadataka, ali i male probleme s financijama. No situacija se počinje mijenjati nabolje u drugom kvartalu. Ovo će biti godina puna prilika, pa ne gubite nadu. Štoviše, budite spremni šarmirati sve one koji vam se nađu na putu.

Cijeli godišnji horoskop za vage pročitajte OVDJE.

8. ŠKORPION

Škorpioni su iznimno praktični, ali svejedno trebaju mnogo ljubavi i pažnje da bi normalno funkcionirali. Čak i ako ste nedavno prekinuli dugu vezu, vrlo brzo bit ćete u potrazi za novim ljubavnim partnerom. Posvetite više pažnje na komunikaciju s drugima – Merkur bi vam mogao otežavati prilikom razgovora s potencijalnim partnerima.

Cijeli godišnji horoskop za škorpione pročitajte OVDJE.

9. STRIJELAC

Poznato je da Strijelci ne žure kada su u pitanju ljubavne veze. Oni vole dobro upoznati nekoga prije nego što mu daju svoje srce. Ipak, ove godine mogli biste iznenaditi sami sebe. Pokazivat ćete manje opreza u odlukama koje se tiču ljubavnog života.

Solo strijelci će od početka godine nalaziti zanimljive osobe za izlaske i zabavu. Strijelci u vezama naučit će da trebaju biti strpljiviji i kontrolirati svoje emocije. Mogli biste se zaručiti u prva tri mjeseca godine.

Cijeli godišnji horoskop za strijelce pročitajte OVDJE.

10. JARAC

Osobe rođene u znaku jarca ne vole se miješati u tuđe poslove. No ova karakteristika bi vam na početku nove godine mogla stvarati probleme. Suočit ćete se s preprekama na poslu ako svoje mišljenje ne izgovorite naglas. Ne brinite, u pomoć će vam priskočiti Merkur koji će vam otvoriti oči kako biste vidjeli sve svoje mogućnosti i ostvarili puni potencijal.

Cijeli godišnji horoskop za jarce pročitajte OVDJE.

11. VODENJAK

Pred vodenjacima su brojni usponi i padovi na ljubavnom planu. Ostanite pribrani i pozitivni. Iako je svađanje sastavni dio svake veze, nemojte dopustiti da vas na nju isprovociraju treće osobe pod krinkom da su zabrinute za vas. Slobodni vodenjaci i dalje će nastaviti potragom za svojom srodnom dušom. Ona bi se mogla ukazati u drugom dijelu godine.

Cijeli godišnji horoskop za vodenjake pročitajte OVDJE.

12. RIBE

Sanjate o novom poslu? Možda nije pravi trenutak za takve velike odluke na profesionalnom planu. Pričekajte s otkazom i promjenama zanimanja. Planeti će vam biti naklonjeni tek onda kad shvatite da vam se nigdje ne žuri. Umjesto da bježite od problema, suočite se s njima i promijenite stvari koje vam ne odgovaraju na postojećem mjestu.

Cijeli godišnji horoskop za ribe pročitajte OVDJE.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju