Međunarodna zvijezda Ed Sheeran po prvi puta dolazi u Hrvatsku. Nastupit će na zagrebačkom Hipodromu, 10. kolovoza 2024, a nestrpljenje je već na samom vrhuncu.

Sheeranova nadolazeća azijska turneja bit će njegova prva nakon 2019. godine, dok će europski datumi biti nastavak na njegov boravak na kontinentu prošle godine.

Vijest dolazi u trenutku njegove turneje koja ruši rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Za početak, unaprijed bih se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo opet uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb nakon nekoliko godina.

Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj. Konačno, zahvalio bi se i našim lokalnim partnerima Hrvoju Strčiću i Damiru Vraniću na njihovoj podršci, rekao je promotor Ewald Tatar iz Barracude.

Ove godine Sheeran je izdao dva albuma, Subtract i Autumn Variations. Oba su dospjela na vodeća mjesta slušanosti diljem svijeta. Na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Prvi ples Nježne, romantične i za pamćenje: Najljepše pjesme Eda Sheerana stvorene za prvi ples

Od bliskih gradova, Sheeran dolazi i Budimpeštu, 20. srpnja, te u Beograd tjedan dana nakon Zagreba.

Ed Sheeran Ed Sheeran (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju