Kada su u pitanju pjesme koje mladenci biraju za prvi ples, Ed Sherran i njegova ostvarenja u samom su vrhu.

Jednom kada sve ovo završi te će vjenčanja opet izgledati kao nekada, a mladenci i njihovi gosti opet moći uživati bez zadrške u svom velikom danu, u središte će pozornosti opet doći i prvi ples. Do tada nam preostaje maštati, ali i pripremiti se na vrijeme ako je čin vjenčanja u našoj bližoj budućnosti.

Na rođendan popularnog pjevača izdvojili smo njegove pjesme koje se anjčešće biraju za prvi ples na vjenčanju.

1. Thinking Out Loud

U samom vrhu pjesama koje mladenci biraju nalazi se pjesma Thinking Out Loud. U pjesmi je vidljiv utjecaj soul glazbe, zbog čega je umirujuća i lagana, a svojim će tonovima i nježnim vokalom učiniti da se mladenci osjećaju kao jedine osobe u prostoriji. Stihovi pjesme zvuče gotovo kao vjenčani zavjeti, a neki se mladenci čak odlučuju i na učenje koreografije iz spota. U svakom slučaju, s ovom se pjesmom ne može pogriješiti.

 

2. Lay It All On Me

Pjesma čiji su stihovi gotovo kao obećanje za međusobnu podršku partnera u braku krije se iza naslova Lay It All On Me.

Jedna od tajni uspješnog braka je i slušanje partnera kada mu je teško, a upravo to poručuje i ova pjesma – međusobno slušanje i zajedničko dijeljenje tereta kada postane teško.

3. Give Me Love

Iako na prvi pogled stihovi pjesme Give Me Love govore o složenom odnosu Sheerana i njegove ljubavi, to je nipošto ne diskvalificira kao pjesmu za prvi ples.

Upravo suprotno, bit će sjajan podsjetnik na to što ste vas dvoje prošli da biste stigli ondje gdje ste danas, da cijenite sve borbe, uspone i padove koji su vas u konačnici doveli do trenutka u kojem ste upravo sada.

4. Perfect

Svaka žena želi da joj njezin muškarac kaže da mu je savršena baš takva kakva jest i da ju je upravo zato odabrao da s njom provede ostatak života u zagrljaju.

Upravo takvu poruku šalje i jedna od najpoznatijih Sheeranovih pjesama, Perfect.

5. Kiss Me
Stihovi koji opisuju čežnju za boravkom kraj žene koju se voli također su dobar odabir za prvi ples, a kriju se u pjesmi Kiss Me.

Mladenci plešu prvi ples 15 najpopularnijih pjesama koje hrvatski mladenci biraju za prvi ples

Upravo će oni podsjetiti svaki par na njihove početke i to kako su se zaljubili, dok istodobno progovara o intimnosti koju mogu dobiti samo jedno od drugoga.

6. Shape of You

Za mladence koji žele nešto brže ritmove i spremni su naučiti koreografiju koja će pomalo odudarati od klasičnog valcera, odličan je odabir Shape of You.

Slika nije dostupna Potvrdilo više od 5000 osoba: Pjesma za prvi ples koja "donosi sreću u braku"

U njoj Sheeran pjeva o tome koliko voli fizičku intimnost koju dijeli s partnericom. No istodobno jasno daje do znanja da je njihova intimnost, koja je počela fizičkom privlačnošću, jedan od razloga zašto se zaljubio u nju.

7. Photograph

Prvi ples mladenaca bit će, bez sumnje, ovjekovječen i na brojnim fotografijama kao jedan od najposebnijih trenutaka čitave svadbe. I upravo o takvim posebnim trenucima progovara i pjesma Photograph.

U njoj Sheeran iskazuje želju da njegova voljena osoba zajedno sačuva njihove posebne uspomene na fotografiji.

Bez sumnje ćete se prisjećati sebe i putovanja svog partnera dok plešete uz ovu pjesmu, a kao kulisa može poslužiti i video u kojem će se izmjenjivati vaše fotografije od početka veza do trenutka prvog plesa.

Koju god pjesmu odabrali za prvi ples, imajte na umu da je to vaš dan i da je najvažnije da se vi osjećate posebno. Birajte ono što najviše volite i što na neki način opisuje vašu jedinstvenu ljubavnu priču.

Ed Sheeran Ed Sheeran (Foto: Afp)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju