Hrvatski skijaški savez u četvrtak je dodijelio nagradu za životno djelo Anti Kosteliću - Gipsu, ocu i treneru skijaških velikana Janice i Ivice, za sve one uspjehe koji su Hrvatsku stavili na svjetsku mapu, uz bok skijaškim velesilama.

Galerija Janica Kostelić na dodjeli nagrade za životno djelo Anti Kosteliću Janica Kostelić na dodjeli nagrade za životno djelo Anti Kosteliću - 2 Janica Kostelić na dodjeli nagrade za životno djelo Anti Kosteliću - 5 +2 Janica i Ante Kostelić

Nagrada za životno djelo, koju su Anti Kosteliću uručili direktor hrvatskih skijaških reprezentacija Vedran Pavlek i predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić, prikazuje Kostelića u svojstvenoj mu pozi, u skijaškom odijelu i s lopatom u rukama, simbolizirajući da se do uspjeha može doći samo napornim radom. Brončanu statuu izradio je hrvatski umjetnik Ivica Propadalo, a nagrada nosi ime Ante Kostelića.

Među onima koji su nazočili svečanosti bila je i Antina obitelj. Kći Janica na dodjelu nagrade stigla je odjevena u elegantnu kombinaciju.

Nosila je crnu haljinu midi dužine. Haljina dugih rukava stegnuta je u struku, a posebnom je čine svjetlucavi detalji kojima je ukrašena.

Janica Kostelić na dodjeli nagrade za životno djelo Anti Kosteliću - 2 Bivša skijašica odjenula je crnu haljinu i kultne štikle (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Bivša skijašica uparila ju je s crnim štiklama sa zakovicama. Radi se o popularnim cipelama iza kojih stoji modna kuća Valentino.

Linija štikli pod nazivom "Rockstud" lansirana je 2010. godine i otada je veliki hit. Štikle sa zakovicama imaju svoje mjesto u ormarima mnogih svjetskih zvijezda.

Sada već legendarne cipele, koje ne treba posebno predstavljati, dolaze i u drugim oblicima, pa su tu ravne cipele i sandale, štikle s manjom i višom potpeticom.

Valentino Rockstud štikle su veliki hit od pojavljivanja 2010. godine Valentino Rockstud štikle su veliki hit od pojavljivanja 2010. godine (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U svakom slučaju, cipela je ovo koja je u kratkom roku došla do toga da je se naziva kultnim klasikom, kao i cipela koju bi u ormaru rado vidjele mnoge dame.

Poznate Hrvatice u ulozi vjenčane kume: Kako su se odjenule za važnu prigodu? Janica Kostelić na vjenčanju Hrvoja Brlečića i Antonije Blaće Fantastična kumska haljina Janice Kostelić Janica Kostelić je vjenčana kuma Hrvoja Brlečića +1 Lana Pavić nosila je ljubičastu haljinu na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Janica je elegantno izdanje upotpunila crnom torbicom, a cijelu priču razigrala je njezina dvobojna manikura, koja također ne prolazi neprimijećeno. (Hina/Ma.B.)

Janica Kostelić na dodjeli nagrade za životno djelo Anti Kosteliću - 5 Detalj koji je razigrao kombinaciju bila je raznobojna manikura (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju