Svatko drugačije zamišlja svoju savršenu kuhinju, a ova elegantna prostrana kuhinja mat bijele boje s primjesom sive čini nam se kao jedna od najljepših. U prostoru prevladavaju besprijekorne granitne i mramorne površine, a u nenadmašivu klasičnu eleganciju odlično su se uklopile viseće svjetiljke industrijskog stila.

Galerija Elegantna kuhinja s izlazom na terasu - 7 Elegantna kuhinja s izlazom na terasu - 4 Elegantna kuhinja s izlazom na terasu - 1 +4 Faktor iznenađenja u ovakvoj glamuroznoj kuhinji jest i stol obložen aluminijem

Faktor iznenađenja u ovakvoj glamuroznoj kuhinji jest i stol obložen aluminijem uz koji su se izvrsno uklopili crni kožnati stolci. Bijeli barski stolci su pak postavljeni uz veliki šank od sjajnog mramora, a vrlo impresivno izgledaju i visoki kuhinjski ormari u koje stane sve što poželite i što vam treba.

Elegantna kuhinja s izlazom na terasu - 2 Elegantna kuhinja s izlazom na terasu (Foto: Living4media)

Spektakl za sebe u ovom interijeru jest izlaz na predivnu terasu koja je uređena jednostavno, ali taman za uživanje i odmaranje. Na terasu se izlazi kroz staklenu stijenu, a kada je ona otvorena, kuhinja izgleda još veće i impresivnije.

Unutarnji i vanjski prostor savršeno su usklađeni i međusobno se nadopunjuju u ovoj kući koja nam se čini kao divno mjesto za život.

Elegantna kuhinja s izlazom na terasu - 4 Elegantna prostrana kuhinja mat bijele boje s primjesom sive (Foto: Living4media)

Prije i poslije: Ormarići su bili u raspadnom stanju, a sad kuhanja izgleda fenomenalno Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 3 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 4 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 6 +4 Renovacija kuće u Sjevernoj Karolini - 7

Iva iz Zadra: "Keramičar me pitao želim li taj 'cirkus' u kući, a poslije je terrazzo pločice želio i u svojoj kuhinji" Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 3 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 2 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 5 +6 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju