Kvalitetne traperice su jedna od najboljih investicija koju možete napraviti za svoju garderobu.

Galerija Traperice i tvid uvijek izgledaju elegantno Tvid i traper su savršen par Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija +7 Kombinacija traperica s balonerom

Svestrane traperice su modni klasik koji nikada ne izlazi iz trenda. Dio su modnih kombnacija koje su nosive u raznim prigodama, a, između ostalog, traperice mogu bit dio elegantnih izdanja.

Bitno je samo pametno ih upariti s komadima iz vaše garderobe. Ako nemate ideju kako to učiniti, bitno je naglasiti da ne trebate previše komplicirati kako biste traperice učinili elegantnim odabirom.

U nastavku donosimo pet opcija s trapericama za jesen pred nama koje možete nositi svaki dan, a koje odišu elegancijom. Zavirili smo i u ponudu trgovina pa u galeriji na početku teksta možete pronaći sve komade koji vam možda nedostaju za slaganje ovih mrak kombinacija.

1. Jakna od tvida + traperice + salonke/gležnjače

Traperice i tvid uvijek izgledaju elegantno Traperice i tvid uvijek izgledaju elegantno (Foto: Profimedia)

Komadi od tvda sami po sebni su simbol elegancije, a u kombinaciji s trapericama šireg kroja dobit ćete izdanje koje će odisati Parizom.

Tvid i traper su savršen par Tvid i traper su savršen par (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Traperice s jaknom od tvida i salonkama ili gležnjačama Traperice i tvid Tvid i traper su savršen par Jakna od tvida (Reserved), 29,99 eura +2 Traperice Mustang (Europa92), 99,99 eura

2. Baloner + pletivo + traperice + cipele na blok petu

Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija (Foto: Shutterstock)

Baloner je još jedan svestrani komad iz jesenske garderobe koji se s traperom savršeno slaže. Ako želite razigrati kombinaciju, birajte pletivo živih boja, a cipele s blok petom su idealan odabir za prijelazno razdoblje.

Kombinacija traperica s balonerom Kombinacija traperica s balonerom (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Traperice s pletivom, balonerom i cipelama na blok petu Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija Kombinacija traperica s balonerom Baloner (Mohito), 64,99 eura +3 Džemper (C&A), 49,99 eura

3. Traperice + bijela bluza + mokasinke

Traperice i bijela bluza su nepogrešiva kombinacija Traperice i bijela bluza su nepogrešiva kombinacija (Foto: Shutterstock)

Ovdje opet imamo kombinaciju sastavljenu od tri modna klasika u kojoj ćete uvijek izgledati lijepo i elegantno. Naravno, možete raditi izmjene pa umjesto bluze birati košulju, a umjesto mokasinki gležnjače. Rezultat će i dalje biti odlična kombinacija.

S trapericama i bijelom bluzom ne možete pogriješiti S trapericama i bijelom bluzom ne možete pogriješiti (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Traperice s bijelom bluzom i mokasinkama Traperice i bijela bluza su nepogrešiva kombinacija Traperice i bijela bluza su nepogrešiva kombinacija Traperice (s.Oliver), 40,99 eura +2 Bluza (H&M), 19,99 eura

4. Sako + traperice + gležnjače

U ormaru se isplati imati dobar sako koji ćete nositi uz traperice U ormaru se isplati imati dobar sako koji ćete nositi uz traperice (Foto: Shutterstock)

Kada ne znate što obući, sako i traperice u kombinaciji s gležnjačama su sve što trebate. Ovaj spoj je jedan od najboljih predstavnika prave jesenske elegancije.

Sako i traperice su savršen par Sako i traperice su savršen par (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Traperice sa sakoom i gležnjačama Sako i traperice su savršen par Sako i traperice su savršen par U ormaru se isplati imati dobar sako koji ćete nositi uz traperice +2 Sako (Next), 45 eura

5. Traperice + pletivo + upečaljiva obuća

Traperice i pletivo su nepogrešiva kombinacija Traperice i pletivo su nepogrešiva kombinacija (Foto: Shutterstock)

Uskoro će pletivo zavladati našim modnim kombinacija kao jedan od omiljenih dijelova jesenske garderobe. Kombinacija trapera i pletiva je posebno elegantna, a ako je želite razigrati, učinite to upečatljivim odabirom obuće.

Traperice i pletivo su među omiljenim jesenskim komadima Traperice i pletivo su među omiljenim jesenskim komadima (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Traperice s pletivom i upečatljivom obućom Traperice i pletivo su nepogrešiva kombinacija Traperice i pletivo su među omiljenim jesenskim komadima Traperice Guess (Fashion&Friends), 130 eura +2 Džemper (&OtherStories), 89 eura

Njujorški street style: Kombinacija sa sakoom i plisiranom suknjom H&M, 20,99 eura Massimo Dutti, 169 eura Mango, 99,99 eura +2 Arket, 19 eura

I torba je top: Traperice Viktorije Rađe postale su vladarice modnih kombinacija Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa Viktorija je kombinaciju začinila efektnom torbicom +0 Torba Mini Jodie modne kuće Bottega Veneta

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju