Završio je Tjedan "haute couture" mode u Parizu za sezonu proljeće/ljeto 2022. godine. Kao i obično, u moru zanimljivih kreacija vidjeli smo i mnogo prekrasnih haljina, koje će se u narednim mjesecima sigurno naći i na crvenim tepisima diljem svijeta.

U veljači se zahuktava sezona dodjela filmskih nagrada, pa će to biti prava prilika da zvijezde zabljesnu na glamuroznim događanjima. Sezona službeno završava s dodjelom najprestižnije filmske nagrade Oscar, koja bi se ove godine trebala održati 27. ožujka.

Stilisti poznatih dama iz zabavne industrije već sada pregovaraju s cijenjenim modnim kućama kako bi svojim klijenticama osigurali savršenu haljinu, a među najpoželjnijim kućama uvijek su Elie Saab, Zuhair Murad i Valentino, koje su prikazale svoje nove kolekcije na netom završenom Tjednu mode u Parizu.

Slika nije dostupna Čipka, volani, eterične haljine... Nova Chanelova kolekcija priziva ljetnu lakoću postojanja

Slika nije dostupna Dior: Nosiva nova kolekcija visoke mode u kojoj dominira bijela boja

I dok je kreativni direktor Valentina Pierpaolo Piccioli na pistu poslao suptilnije kreacije s daškom retro glamura, Elie Saab i Zuhair Murad tradicionalno su priredili pravu modnu eksploziju blještavila i senzualnosti.

U nastavku razgledajte samo neke od fantastičnih haljina za koje se slavne dame trenutno "trgaju".

1. ELIE SAAB

2. ZUHAIR MURAD

3. VALENTINO

Najljepše su mi haljine modne kuće...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju