Elizabeth Hurley izgleda fantastično iako će sljedeće godine napuniti 50 godina. Britanska glumica i manekenka uz to je velika podupirateljica ženske borbe protiv raka dojke, često progovara o prevenciji i liječenju te bolesti i s ponosom nosi ružičastu vrpcu na prsima


S početkom listopada koji je u svijetu već tradicionalno posvećen borbi protiv raka dojke, u javnom životu sve je aktivnija Elizabeth Hurley. Ova Britanka, velika je podupirateljica te borbe i od 1995. godine ambasadorica kozmetičke marke Estee Lauder za ova važna pitanja.

Ne čudi stoga što je britanska ljepotica bila glavna zvijezda humanitarne večeri u njujorškom hotelu Tribeca Grand gdje s pokušalo osvijestiti javnost o ovoj ženskoj bolesti.

Glumica je zasjala u prekrasnoj haljini do koljena u ružičastoj boji pudera i odgovarajućim cipelama s visokim potpeticama kojima je istaknula svoje tijelo u top formi, a cijelu kombinaciju podignula jednostavnom frizurom i decentnom šminkom u nježnim rozim tonovima.

U našoj fotogaleriji pogledajte njena najbolja izdanja u ružičastim haljinama svih nijansi koje odlično pristaju njenoj mliječnoj puti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju