Ella Dvornik bila je gošća na završnoj večeri modnog spektakla Bipa Fashion.hr, a posebnu podršku dala je dizajneru Zoranu Aragoviću i njegovu brendu BiteMyStyle, čije je zaštitno lice već godinama.

Galerija Ella Dvornik na završnoj večeri Bipa Fashion.hr-a - 6 Ella Dvornik na završnoj večeri Bipa Fashion.hr-a - 3 Ella Dvornik na završnoj večeri Bipa Fashion.hr-a - 1 +3 Balmain, tenisice-čizme Troop  

U skladu s time, Ella je na reviju došla odjevena u atraktivni kaput s potpisom Zorana Aragovića. Riječ je o modelu s efektnim color block printom u žutoj, crvenoj, narančastoj, ružičastoj i plavoj boji s dodatkom nezaobilazne crne i bijele. Kaput izrađen od mekanog i toplog materijala ima pojas oko struka koji je Ella Dvornik svezala iznad svog trudničkog trbuščića.

Revija Zorana Aragovića (BiteMyStyle) na Bipa Fashion.hr-u - 14 Bipa FASHION.HR: Spektakularna završnica u znaku pet jakih dizajnerskih imena

Šarena kreacija iz nove kolekcije domaćeg brenda BiteMyStyle djeluje vrlo udobno, a vjerujemo i da lijepo grije u ovim jesenskim danima, pa tako i čuva trudnički trbuščić od hladnoće.

15 odličnih kaputa koje ne bismo skidale sa sebe cijelu jesen i zimu Odlični modeli kaputa za jesen i zimu - 13 Odlični modeli kaputa za jesen i zimu - 16 Odlični modeli kaputa za jesen i zimu - 7 +12 Odlični modeli kaputa za jesen i zimu - 2

Ella Dvornik Ella Dvornik: Tenisice zbog kojih žene jedva čekaju skinuti visoke potpetice

Slika nije dostupna Ella Dvornik: (Ne)tradicionalna vjenčanica za mladenku koja se ne zamara običajima

Stajling za spektakularnu završnicu Bipa Fashion.hr-a Ella, koja čeka svoje drugo dijete, upotpunila je crnim tajicama, robusnim bijelo-crnim tenisicama čizmama brenda Balmain i bijelom torbicom.

Ella Dvornik na završnoj večeri Bipa Fashion.hr-a - 3 Ella Dvornik na završnoj večeri Bipa Fashion.hr-a u kaputu domaćeg brenda BiteMyStyle (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju