Ella Dvornik velika je ljubiteljica visokih potpetica, ali postoji jedan model tenisica zbog kojih će rado izuti štikle.

Galerija Ella Dvornik Bijele tenisice iz trgovina - 4 Bijele tenisice iz trgovina - 8 +5 Stradivarius, 179,90 kn  

Ella Dvornik na svom Instargamu objavila je fotografiju odjevena u plave vruće hlačice i šarenu košulju s kratkim rukavima, no glavna zvijezda njezinog ljetnog stajlinga ipak su bijele tenisice. Ella se odlučila za model tenisica Classic brenda Reebok ukrašen sitnim detaljem u boji i žutim gumenim potplatom.

Upravo su bijele tenisice brojnim ženama omiljene, one su klasika kojoj se uvijek rado vraćamo. Izgledaju moderno, šik, kul, a neki modeli mogu se isfurati i u finijim odjevnim kombinacijama. Dobar par bijelih tenisica uvijek je dobrodošao u ormariću s obućom.

Puma prozirne tajice Ella Dvornik: Zanimljive tajice koje nose samo najodvažnije dame

Sophia Webster štikle Coca Cola “Fantazija kako ti stoji”: Rođendanske štikle Elle Dvornik s wow potpeticom od 10 centimetara

Inspirirani stilom Elle Dvornik u trgovinama smo potražili nove modele bijelih tenisica, a ponudu provjerite u fotogaleriji na početku teksta. U nastavku teksta pogledajte i nekoliko prijašnjih modnih izdanja Elle Dvornik.
 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju