Ella Dvornik ove godine posebno uživa u blagdanima - proslavila je svoj prvi Božić s kćerkicom Balie koju je rodila sredinom studenog

Blagdani su vrijeme opuštanja, ali žene dobro znaju da također vrve obvezama. Od kuhanja i pečenja kolača do čišćenja – svaki dan nađe se nešto što treba odraditi prije nego što dođu gosti ili pak nakon njihova odlaska.

Kuća puna ljudi jamči i to da mnoge stvari neće biti na svom mjestu. Jakne, kaputi i šalovi zauzet će kaučeve i stolice, u hodnik će se privremeno “doseliti” hrpa tuđih cipela u kojoj više ne možete prepoznati ni vlastite, a cijeli dom postaje pravi "šušur".

Tako je ovih dana bilo i u domu Elle Dvornik koja je na svom službenom profilu na Instagramu objavila fotografije proslave prvog Božića s kćerkicom Balie.

Međutim, neki su na lijepim obiteljskim fotografijama vidjeli – nered.

Sretan Božić, uz jedno malo pitanje. Da li ti ikada počistiš kuću?! Jer uz skoro svaku tvoju objavu ja ne primijetim ono što bih trebala. Vidim samo nered. Možda ti to tako voliš, ali meni je jako ružno. I ja sam mama bebe od 3 mjeseca, da ne bi bilo joj što ti znaš, ne stigne se od bebe. Eto, baš me zanima, jer mi uvijek to prvo upadne u oko. Lijepo sam pitala da li to tako mora biti ili je to njezin kreativan nered. Vjeruje da nisam jedina koja je to primijetila, ali meni je stvarno ružno, pokvari svaku objavu, komentirala je korisnica Instagrama.

Sasvim očekivano, opuštena Ella nije se previše zamarala ovom kritikom, već je u svom stilu kratko i jasno odgovorila na nju: Koju svaku objavu? Ne znam, evo baš gledam objave. Ali ako vidiš nered onda je moj odgovor - to tako mora biti.

U raspravu su se uključile i druge žene

Ima li čija kuća da danas nije u 'neredu', na ručku desetak ljudi, isto toliko jakni, obuće, isprlja se svo suđe, jede se do iznemoglosti… Ja sam na ovoj fotografiji vidjela da su se oni lijepo proveli, napisala je jedna od njih, a druga kratko dodala kako dijete neće pamtiti čistu kuću već sretnu mamu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju