Ella Dvornik-Pearce na društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre, a pogotovo za ljubiteljice izražajnih boja. Nedavno je podijelila vrlo nosivo izdanje u jarkim bojama koje je oduševilo njezine pratitelje.

Ella Dvornik-Pearce pozirala je u odvažnim žutim hlačama visokog struka i uskih nogavica koje su istaknule njezinu fit figuru.

Uz hlače je iskombinirala neonski ružičastu košulju kratkih rukava koja je igrala zanimljivi koloritni kontrast kombinaciji. Ipak, najviše pažnje privukle su njezine cipele.

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Duga suknja od 169 kuna koje noge razotkriva poput minice

Wow, Te cipele, A gdje nađeš tako lude cipele, mrak, samo su neki od razdraganih komentara njezinih pratitelja na Instagramu ispod fotografije.

Hrvatska influenserica na fotografijama nosi štikle s potpisom britanske dizajnerice Sophije Webster. Točnije srebrni model Yasmina s ružičastim pomponima i neobičnom potpeticom od 10 centimetara visine.


Riječ je o cipelama iz 2015. godine, pa ne čudi što više nisu raspoložive za kupnju. Sada ih u svojem ormaru imaju samo kolekcionarke i ljubiteljice neobičnih modela s visokim potpeticama poput Elle Dvornik-Pearce.

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Prelijepe štikle iz Zare koje savršeno idu uz maksi suknju

Svoju osebujnu kombinaciju Ella je zaokružila s ružičastom naboranom ručnom torbicom, s nekoliko decentnih komada nakita, ali i parom sunčanih naočala predimenzioniranih okvira u crnoj boji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju