Žene su uvijek u potrazi za savršenim trapericama, a u mnoštvu različitih modela traperica ta potraga može postati slatka muka. Traperice su vječiti odjevni komad bez kojeg ne možemo zamisliti garderobu za svaki dan, a i Ella Dvornik-Pearce ima svoj najdraži model.

Modne kombinacije Elle Dvornik-Pearce uvijek privlače pažnju, pa bile one i sasvim jednostavne i svakodnevne. Da i vrlo jednostavna kombinacija može biti itekako efektna, Ella je pokazala u videu u kojem se pojavila u izdanju u kojem su glavna zvijezda tamnoplave skinny traperice s push-up efektom.

Ella nosi traperice brenda Salsa, model Push Up Wonder, u čijem je dizajnu korištena posebna tehnologija za podizanje stražnjice te tako do savršenstva oblikuju i naglašavaju obline i ističu ono najbolje na ženskoj figuri. Ella nosi model s povišenim strukom, koji također doprinosi besprijekornom oblikovanju struka i predjela trbuha.

Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce: Tenisice u kakvima bi malo tko došao na bazen

Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce: Drski prorez koji biraju samo najhrabrije dame

Uz ove traperice "čudo" Ella Dvornik-Pearce odjenula je usku bijelu majicu s kratkim rukavima, a malo sportskog stila stajlingu dodala je bijelim tenisicama.

Ella Dvornik-Pearce nosi traperice brenda Salsa, model Push Up Wonder (Europa 92, 769 kn) Ella Dvornik-Pearce nosi traperice brenda Salsa, model Push Up Wonder (Europa 92, 769 kn) (Foto: europa92.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju