Ella Dvornik-Pearce ne boji se esperimentirati s modom i svojim odjevnim kombinacijama voli privlačiti pažnju što je potvrdila i kada je u utorak navečer stigla na Story Hall of Fame.

Galerija Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 6 +2 Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 5

Izdanje hrvatske influencerice za ovu prigodu možda najbolje opisuje riječ hrabro.

Ella je, naime, na crveni tepih zakoračila u dugoj bijeloj haljini na kojoj su najveću pozornost privlačili duboki dekolte i jako visoki prorez zahvaljujući kojem su se istaknule i njezine tetovaže na nozi. 

Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 6 Na haljini su se istaknuli i detalji od perja, a Ella se odlučila za detalje u srebrnoj boji (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Radi se o haljini domaćeg brenda Krie Design čiji su dugi rukavi ukrašeni perjem, a koju je Ella sparila sa svjetlucavim salonkama na visoku potpeticu i torbicom u srebrnoj boji.

Danijela Martinović na dodjeli Story Hall of Fame Danijela Martinović: Raskošna haljina koja bi se savršeno uklopila na holivudski crveni tepih

Lejla Filipović Lejla Filipović: Haljina u kojoj ne smijete napraviti niti jedan krivi korak

Izdanje za odvažne koje se mnogi ne bi usudili odjenuti Ella je zaokružila raspuštenom kosom oblikovanom u blage valove.

Ella Dvornik-Pearce na Story Hall of Fameu - 2 Ella je nosila haljinu brenda Krie Design (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju