Ella Dvornik-Pearce trenutno boravi na otoku Obonjanu u blizini Šibenika otkuda je na svom Instagramu objavila dvije fotografije iz resorta u kojem boravi. U sklopu resorta nalazi se i bazen ispred kojeg je Ella pozirala u ružičastoj odjevnoj kombinaciji uz koju je nosila robusniji model tenisica.

Ella Dvornik-Pearce za boravak u resortu na otoku Obonjanu odjenula je komplet u jarkoj ružičastoj boji sačinjen od uske minice s prorezom s lijeve strane i kratke pletene vestice koja se veže. Dok je kompletić ženstven i slatki, obuća koju je Ella odabrala potpuna je suprotnost.

Nosila je chunky par crnih tenisica koje je već nosila, a riječ je o modelu Odsy 1000 talijanskog brenda Off White koji je 2012. godine pokrenuo pokojni američki dizajner Virgil Abloh koji će ostati zapamćen i kao prvi afroamerički kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton.

Odsy 1000 tenisice brenda Off White, 4444 kn Odsy 1000 tenisice brenda Off White, 4444 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Model Odsy 1000 ukrašen je kožnatim strelicama, a karakterizira ga nazubljena gumena potplata. Njegov predimenzionirani izgled inspiriran je obućom za planinarenje, a sjajno se kombinira u rekreativne svrhe uz tajice ili trenirku, no Ella je pokazala da se mogu nositi i uz ženstveniju odjeću.

Ella Dvornik-Pearce Ella Dvornik-Pearce: Drski prorez koji biraju samo najhrabrije dame

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Vrtoglave štikle s hrvatskim potpisom koje su zasjenile i vruće hlačice

Nema sumnje da je riječ o tenisicama u kojima bi rijetki došli na bazen, no Ella Dvornik-Pearce voli iznenaditi svojim modnim odabirima, a u tome i ovoga puta uspjela.



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju