Ella Dvornik radi novog poslovnog projekta otputovala je u Varšavu, a to je njezin prvi posjet glavnom gradu Poljske. Iako još ne može otkriti o kakvom projektu je riječ, Ella je na Instagramu podijelila fotografiju iz Varšave na kojoj pozira u automobilu.

Vožnju automobilom glavnim gradom Poljske Ella Dvornik začinila je poziranjem pred fotoaparatom kako bi pokazala svoj poslovni outfit. Velika ljubiteljica mode odjenula je kožnate hlače boje kože, model koji se naziva i golim jer ostavlja dojam gole kože.

Uz efektne hlače, Ella je nosila otmjenu crnu košulju i crne kožnate gležnjače talijanske modne kuće Valentino. Riječ je o elegantnom i fleksibilnom modelu polučizmica od teleće kože s bademastim vrhom i zlatnim logom brenda, koje imaju udobnu blok-potpeticu od devet centimetara te produžuju cijelu figuru.

Slika nije dostupna Ella Dvornik: Gležnjače s potpeticom od 9 centimetara koje izgledaju mrak uz hlače i haljine

Ella je ove ženstvene gležnjače već nosila, kao i zelenu torbicu talijanske modne kuće Bottega Veneta. Vrlo popularni model torbe izrađen je od janjeće kože te ima debeli pozlaćeni lanac, a vole ju nositi mnoge slavne dame iz javnog života. Zahvaljujući svojoj popularnosti (i visokoj cijeni), torbica je dobila i kopije u ponudi pristupačnijih modnih brendova.

Slika nije dostupna Ella Dvornik-Pearce: Torba koja je zasjenila vruće hlačice i vrtoglave štikle

Sunčane naočale sa svijetlozelenim okvirima retro dizajna savršeno su zaokružile poslovni stajling Elle Dvornik za posjet Varšavi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju