76. filmski festival u Cannesu i ove je godine iznjedrio upečatljive modne kombinacije o kojima će se zasigurno pričati danima.

Galerija Elsa Hosk u Cannesu Elsa Hosk u Cannesu Elsa Hosk u Cannesu +5 Modna revija Viktor & Rolf za proljeće i ljeto 2023

Premijeru filma La Passion De Dodin Bouffant posjetile su brojne poznate osobe, ali najviše pozornosti privukla je švedska manekenka Elsa Hosk, čija je kombinacija prkosila gravitaciji.

Svi pogledi bili su usmjereni na Elsinu haljinu, koja je izgledala kao optička iluzija. Destruktivna kombinacija sastoji se od nude korzeta pripijenog uz tijelo te haljine u baby plavoj boji, odvojene od tijela i nakošene u jednu stranu.

Elsa Hosk u Cannesu Elsa Hosk u Cannesu (Foto: Profimedia)

Plava haljina klasičnog je princeza-kroja, bez naramenica i s dekolteom u obliku srca. Posebno su efektne dvije mašne s kojima je ukrašena haljina od tila, a cjelokupni stajling začinio je i decentni nakit te lagani valovi u kosi.

Radi se o haljini dizajnerskog dvojca Viktora Horstinga i Rolfa Snoerena, koju smo prvi put mogli vidjeti na modnoj reviji u siječnju, kad je modna kuća predstavila kolekciju za proljeće i ljeto.

Elsa Hosk u Cannesu Modna revija Viktor & Rolf za proljeće i ljeto 2023 (Foto: Profimedia)

Spomenuta kolekcija prepuna je haljina koju su okrenute naglavačke i izgledaju kao satirični komentar na tipične balske haljine o kakvima slušamo i kakve gledamo od najranijeg djetinjstva.

Tako se stiže u Cannes: Haljina Carle Bruni koja ocrtava tijelo na najdelikatniji način Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 8 Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 5 Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 7 +4 Carla Bruni na premijeri filma 'Firebrand' u Cannesu - 6

Elsa je kasnije na društvenim mrežama podijelila anegdotu. Naime, na putu za Pariz izgubila je prtljagu na letu, a pomaknuta je haljina brže-bolje doletjela iz LA-a kako bi manekenka mogla zablistati na crvenom tepihu. Unatoč neugodnoj situaciji, na kraju je sve prošlo po planu, a manekenka se upisala u povijest crvenog tepiha u Cannesu. 

Elsa Hosk u Cannesu Elsa Hosk u Cannesu (Foto: Profimedia)

Senzacionalno izdanje Eve Longorije u haljini potpuno prozirnog donjeg dijela Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 7 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 2 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 +3 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju