Netflixova serija Emily u Parizu osvojila je srca gledatelja koje je oduševila vijest da će se snimati i druga sezona, a sada je i potvrđen datum kada počinje snimanje.

Krajem prošle godine Netflix je potvrdio da će se snimati druga sezona serije koja se nalazi na popisu njihovih najgledanijih uradaka. Sada je pak potvrdio i da će snimanje toliko iščekivane sezone započeti početkom svibnja i nastaviti se narednih nekoliko mjeseci.

Producent Darren Star, ujedno i kreator serija kao što su Seks i grad te Mlađa (Younger), čini se, stvorio je još jednu seriju koja je istodobno i oduševila gledatelje, ali i izazvala negodovanja. Brojni su Francuzi smatrali da su u seriji prikazani izuzetno stereotipno, te da je nemoguće da bi Emily sa svojom plaćom mogla pokriti troškove života kakav vodi u seriji.

No sve to samo je pojačalo interes javnosti. Serija je 29 dana zaredom bila među deset najgledanijih Netflixovih programa u Sjedinjenim Američkim Državama, a u Velikoj Britaniji čak četrdeset dana zaredom. Slika nije dostupna "Emily u Parizu": Pet modela štikli iz serije o kojima se još uvijek govori

Prema nekim informacijama, snimanje druge sezone trebalo bi započeti 26,. travnja i trajati do 19. srpnja ove godine, no Star je u jednom intervju spomenuo da ipak počinje početkom svibnja.

Veselite se novoj sezoni "Emily u Parizu"?

glasova:

Nakon što snimanje završi, potrebno je nekoliko mjeseci postprodukcije kako bi serija bila spremna za Netflix pa je vrlo vjerojatno možemo očekivati tijekom ove jeseni ili početkom 2022.

ŠTO ĆE SE DOGAĐATI U DRUGOJ SEZONI "EMILY U PARIZU"?

Posljednja epizoda prve sezone završila je tako što su si Emily i Gabriel napokon priznali što osjećaju jedno prema drugome. Iako je on idući dan trebao odseliti iz Pariza i krenuti prema Normandiji, novac poslovnog investitora promijenio je planove. Čini se da Gabriel ipak ostaje u Parizu.

Ljeto će biti posvećeno snimanju "Emily u Parizu".

U ulozi Emily i dalje ćemo gledati Lily Collins, a potvrđeno je još nekoliko imena. Lilyjinu šeficu Sylvie i dalje će igrati Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park i dalje će se pojavljivati u ulozi prijateljice Mindy, a tu je i spomenuti neodoljivi chef i Lilyjin susjed Gabriel kojeg utjelovljuje Lucas Bravo, kao i mnogi drugi likovi.

Producent serije u jednom je intervjuu rekao kako je druga sezona idealna za dublje istraživanje likova. Slika nije dostupna Krajnje nepraktične? Francuskinje ocijenile kombinacije iz serije "Emily u Parizu"

Stvorili smo sjajan svijet likova. Volio bih više istražiti sporedne likove i glumce, kao što je Philippine Leroy-Beaulieu, koja igra Lilyjinu šeficu.

Mislim da smo tek zagrebli površinu toga tko je ona i što je čini tako jakom. Svakako mnogo razmišljam o tome u kojem će smjeru stvari krenuti. Ne vjerujem, kao Amerikanac, da se ikada u Parizu u potpunosti možeš osjećati kao kod kuće. U pogledu druge sezone, svakako se pruža mnogo mogućnosti.

Vrijedi spomenuti da se vraća i Gabrielova bivša djevojka i Lilyjina prijateljica Camille, pa je za očekivati mnogo škakljivih situacija između nje, Gabriela i Emily.

Veselimo se vidjeti što ih čeka u okrilju najromantičnijeg grada na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju