Dama Emma Thompson jedna je od najboljih glumica svoje generacije koja u javnim pojavljivanjima njeguje osebujan modni stil, ali i netipično ponašanje. Dok će drugi “namještenog” lica pozirati u naučenim pozama za fotografe, britanska glumica i spisateljica prednost će dati dobroj zabavi.

Galerija Emma Thompson - 3 Emma Thompson - 1 Emma Thompson - 2 +1 Emma Thompson odlučila se za kombinaciju koja je desetljećima daleko od tradicije

Nerijetko će se smijati od srca, izvijati se u neobičnim pozama, izvoditi grimase te mnoge druge nepodopštine koje druge glumice i glumci izbjegavaju, a zbog čega je postala jednom od najfotografiranijih zvijezda na crvenom tepihu.

Slika nije dostupna Ma kakva Jennifer Lopez! Ovo je žena koju želi svaki crveni tepih

Upravo takav scenarij ponovio se i na londonskoj premijeri njezina novog filma “Late Night” u režiji Nishe Gantre, koji je premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu, a od lipnja kreće u svjetsku kinodistribuciju.

Ne samo da je svojim ponašanjem inspirirala fotografije za seriju nezaboravnih fotografija već je i odabrala modnu kombinaciju koju se većina dama ne bi usudila nositi za crveni tepih. Emma je, naime, odabrala predimenzioniranu bluzu i hlače u boji tepiha po kojem je koračala ispred kina Picturehouse Central u Londonu, a sparila ih je s chunky modelom tenisica koje se rijetko kad mogu vidjeti na slavnim damama u svečanim situacijama.

Emma Thompson odlučila se za kombinaciju koja je desetljećima daleko od tradicije Emma Thompson: Izdanje za testiranje strogih pravila palače i jedan odvažan detalj

Emma Thompson obožava kršiti modne stereotipe i jedna je od rijetkih slavnih žena koja uvijek bude pohvaljena za svoje eksperimente. I to s potpunim pravom. Legendarna britanska glumica, primjerice, tenisice je odabrala i za svečanu ceremoniju dodjele titule Dame od vojvode od Cambridgea koju je primila za svoj doprinos u industriji zabave, a koja je upriličena prošle godine u Buckinghamskoj palači.

Slavna oskarovka u svojem novom filmu tumači voditeljicu američkog kasnovečernjeg zabavnog programa Katherine Newbury koja biva optužena da je žena koja mrzi žene. Javnost ju “prisiljava” da zaposli žensku scenaristicu (Mindy Kaling) kako bi zadržala svoj show na televiziji.

Emma Thompson - 1 Emma Thompson je zvijezda svakog crvenog tepiha (Foto: Profimedia.hr)

Iako na prvi pogled ovaj film djeluje tek poput zabavne razonode za mase, "Late Night" progovara o vrlo važnoj temi – manjku žena na važnim pozicijama u kreativnom sektoru Hollywooda. Scenarij za film napisala je slavna komičarka Mindy Kaling prema vlastitom iskustvu, točnije kao jedina žena u scenarističkom timu koji je stvarao popularni američki sitcom "U uredu" ("The Office").

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju