Najfotografiranije zvijezde na crvenom tepihu uvijek su besprijekorno uređene ljepotice čije su kretnje u službi prelijepe toalete i satima namještane frizure. Ali jedna od njih, osim svojim izgledom i talentom, izdvojila se od ostalih slavnih žena svojim opuštenim ponašanjem koje redovito izaziva salve smijeha.

Riječ je o Emmi Thompson, glumici koja se ne može uspoređivati s glamuroznošću Jennifer Lopez ili Sofije Vergare, ali čija je čarolija apsolutno neupitna.

Emma, koja danas slavi 61. rođendan, priznala je kako atmosfera crvenog tepiha ispunjena povicima za fotografiranje, zazivanjem imena i savršenim osmijesima nije njezino prirodno okruženje.

Dok drugi glumci sličnog stava izbjegavaju takve događaje ili tek projure tepihom okruženim blicevima, ona se odlučila zabaviti i stvoriti opuštenu atmosferu u kojoj će uživati svi sudionici.

Bez obzira na to je li riječ o promociji filma ili dodjeli Oscara, glumica ovjenčana s dva zlatna kipića, za najbolji adaptirani scenarij za film "Razum i osjećaji" te za najbolju glavnu glumicu u filmu "Howards End", uživa u trčanju, smijanju, izvođenju grimasa i komuniciranju s obožavateljima.

Njezine kolege poput Meryl Streep, Dustina Hoffmana i Toma Hanksa uživaju u njezinoj "izvedbi", jednako uvjerljivoj kao i na filmskom platnu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju