Javnost je potresla vijest da Catherine Middleton boluje od raka. Nakon što je mjesecima izostajala iz javnog života, princeza se oglasila emotivnom videoporukom u kojoj je objavila da joj je dijagnosticiran rak.

Sa svih strana stižu poruke podrške, a jedna od emotivnijih bila je poruka koju je James Middleton, princezin mlađi brat, objavio na svome profilu na Instagramu. Uz njihovu fotografiju iz djetinjstva, James je napisao:

Tijekom godina, zajedno smo se popeli na brojne planine. Kao obitelj, zajedno ćemo se s tobom popeti i na ovu.

Između brata i sestre postoji na neraskidiva veza, bezuvjetna ljubav, koja se s malo čine može usporediti, a James je pokazao da je on uvijek tu za svoju sestru, bez obzira na sve. Podrška obitelji neprocjenjiva je uvijek, a posebno u teškim životnim situacijama.

Podsjetimo, princeza je objavila emotivnu poruku u kojoj je otkrila da boluje od raka, zahvalila je javnosti na brojnim porukama podrške, a opisala je i kako je svojoj djeci priopćila ovu vijest.

Kate Middleton Catherine Middleton objavila da boluje od raka Catherine Middleton s obitelji "Morala sam trima malim ljudima reći ono što nijedno dijete ne bi smjelo čuti"

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju