Osim po prevrtljivom vremenu, veljača je poznata i kao mjesec poklada i krafni, a rijetki su oni koji ne vole ove slatke loptice od dizanog tijesta.

Ako ste u potrazi za najukasnijim primjercima, koji nam u veljači posebno prijaju, njih možete pronaći i u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Tamo su naime pripremili najslađi paket ručno rađenih i pažljivo ukrašenih Esplanadinih krafni pakiranih u Gourmet Donut Box za van.

Spoj bijele čokolade i kokosa, fine tamne čokolade i hrskavih lješnjaka, aromatična vanilija, čokoladni ganache, neodoljiva malina i domaći džem od marelice - ovo je šest karnevalskih okusa koji čekaju na vas.

Slika nije dostupna Kad vam se ne da kuhati: Nova ponuda slasnih jela "za van" s Esplanadinim potpisom

Ako ste spremni za uživanje u ovim neodoljivim kombinacijama, bitne informacije su vam i te da se Gourmet Donut Box prodaje za van po cijeni od 75 kuna, na dane 15. i 16. veljače 2021., a narudžbe se primaju do 14. veljače.

Osim spomenutih varijanti, za van su u većim količinama dostupni i klasični okusi Esplanadinih krafni (vanilija, čokolada i marelica). Cijena po komadu je 9 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju