Izlazak na crveni tepih zahtijeva određene pripreme, no koliko god pazile na svoju besprijekornu pojavu dok ih fotografi snimaju, zvijezdama se ponekad zalome neočekivani gafovi.

Galerija Gafovi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu - 1 Gafovi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu - 4 Gafovi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu - 2 +2 Miranda Kerr na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu  

Crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu po tome pitanju nije iznimka. Članica žirija, glumica Kristen Stewart tako je na projekciju filma "BlacKkKlansman" lani u Cannesu došla u očito neudobnim i previsokim potpeticama. Kristen, poznata po svom opuštenom i neopterećenom pristupu glamuroznim događanjima, nije se libila izuti štikle nasred crvenog tepiha i bosa nastaviti dalje.

Brazilskom supermodelu Izabel Goulart haljina je zadavala nevolje, pa je pozirajući fotografima, morala paziti da se ne saplete o nju.

Model Petra Němcová prije tri je godine pak imala problema s voluminoznom haljinom o koju se spotaknula te je završila na podu. I brazilskom supermodelu Izabel Goulart haljina je zadavala nevolje, pa je pozirajući fotografima, morala paziti da se ne saplete o nju.

Supermodel Miranda Kerr u Cannesu 2015. godine nosila je haljinu s dubokim i očito ne dovoljno pričvršćenim dekolteom, pa je u svakom trenutku morala paziti da ne otkrije previše.

2016. Blake Lively u kreaciji Atelier Versace Cannes: 10 najčarobnijih haljina koje pobjeđuju i holivudski crveni tepih

Kristen Stewart Ma to, kraljice! Obračun glumice sa smiješnim pravilom o nošenju štikli u Cannesu

Nije tipičan modni gaf, ali svakako je nešto što se ne vidi često na crvenom tepihu. Na premijeri animiranog filma "Kako istrenirati zmaja 2" 2014. godine, ukrajinski novinar Vitalii Sediuk zaletio se na crveni tepih i dospio ravno pod haljinu glumice Americe Ferrere! Zaštitari su odmah reagirali i udaljili nestašnog novinara.

Gafovi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu - 3 Ukrajinski novinar zavukao se pod haljinu glumice Americe Ferrere (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju