Premijerom horor-komedije "The Dead Don't Die" otvoren je 72. Filmski festival u Cannesu. Crvenim tepihom prvog dana Cannesa prošetala je i Eva Longoria, koja, prema mišljenju mnogih, nikad nije izgledala ljepše i glamuroznije.

Galerija Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti - 5 Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti - 2 Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti - 3 +3 Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti  

Eva Longoria redovita je gošća Filmskog festivala u Cannesu pa lijepa glumica nije propustila ni otvorenje 72. izdanja najglamuroznijeg događanja na Francuskoj rivijeri.

Slavna Latina izgledala je senzacionalno u predivnoj toaleti zagasito ružičaste boje talijanske dizajnerice Alberte Ferretti, koja je šivana isključivo za Evu.

Eva Longoria, prema mišljenju mnogih, nikad nije izgledala ljepše i glamuroznije

Senzualna haljina istaknula je vitku figuru lijepe mame s dubljim dekolteom i visokim rasporom. Sašivena je od raskošne količine satena, a u gornjem dijelu s desne strane bogato je ukrašena svjetlucavim kamenčićima, dok je s lijeve drapirana. Toaletu o kojoj će se sigurno pričati 44-godišnja glumica upotpunila je sandalama u neutralnom tonu, sličnom boji njezine puti.

Više me sviđa 'noga' poza:

glasova:

Eva Longoria i Angelina Jolie u \'noga\' pozi Eva Longoria na otvorenju Filmskog festivala u Cannesu i Angelina Jolie na Oscarima 2012. godine (Foto: Getty Images)

Eva je na crvenom tepihu pozirala s izbačenom desnom nogom, baš kao i Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2012. godine u nezaboravnoj crnoj haljini od baršuna s potpisom modne kuće Versace.

Eva Longoria u potpeticama koje su se 'izgubile' na crvenom tepihu - 4 Eva Longoria: Potpetice neboderke koje su se "izgubile" na crvenom tepihu

Eva Longoria Eva Longoria: Nespretne hlače koje otkrivaju više od "gole" haljine

Ako se nas pita, obje glumice "noga" pozu izvele su maestralno, a samo je stvar ukusa čija vam se poza više sviđa.

Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti - 1 Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju